Torsdag den 22. december 2022 kl. 16.00 – 19.00 afholder VL traditionen tro årets Julemøde på Nimb i Tivoli.

Alle internationale VL-medlemmer samt danske VL-gruppeformænd er eksklusivt inviteret til en yderst interessant og højaktuel eftermiddag med fokus på en Global Update 2022

Ledsager samt børn op til 18 år er traditionen tro velkomne til juleknas på Nimb mellem kl. 16.00 og 16.30, hvorefter vi har sørget for gratis adgang til Tivoli, imens du som VL-medlem inviteres til en faglig dialog i Rotunden på Nimb. Bemærk: Entrébilletter til familien udleveres af VL ved ankomst.

Alle øvrige VL-medlemmer er naturligvis inviterede til at deltage virtuelt i vores live-stream af arrangementet.

De fleste virksomhedseksperter og politiske kommentatorer er enige om, at verden er uforudsigelig og i opbrydning, og at magtbalancer lige nu forskydes og har langsigtede erhvervs- og sikkerhedspolitiske konsekvenser. Den uforudsigelighed, vores virksomheder oplever nu, samt en mulig navigering i denne, vil være det overordnede tema på vores Global Update 2022. Dagens panel af spændende talere vil tage afsæt i – og undersøge – hvilke aktuelle temaer, der har konkret betydning for vores virksomheder i Danmark og vores danske virksomheder i udlandet. Dialogen vil berøre emner som krigen i Ukraine, herunder ændringer i produktionsforhold og forsyningskæder for danske virksomheder. Vi vil også fokusere på inflationen, der brager derudaf, den fortsatte grønne omstilling (versus) den teknologiske udvikling, manglen på den rigtige arbejdskraft i visse brancher, og sidst men ikke mindst COVID-19, der stadig puster sig op i kulissen.

Vi har samlet et topkompetent panel af talere til dagen. Vores perspektiv er altid erhvervs- og virksomhedsrettet med fokus på danske virksomheder ude og hjemme. Ud over en opdatering på den aktuelle geopolitiske situation, vil vi vanen tro gerne give jer et indblik i den danske erhvervs- og udenrigspolitiske scene, som til jul nok ser noget anderledes ud og forhåbentlig er noget mere afklaret, end her kort efter folketingsvalget.

Du vil som VL-medlem blive inviteret til at bidrage med både spørgsmål og kommentarer undervejs i arrangementet.

Du kan allerede nu tilmelde dig VL Julemøde 2022!

Arrangementet er gratis, men der er begrænsede pladser, og derfor gælder først til mølle-princippet.

TALERE

Michael Zilmer-Johns

Formand for Regeringens Sikkerhedspolitiske Analysegruppe

Sanna Suvanto-Harsaae

VL1

Søren Pap-Tolstrup

VL64

Mette Maix

VL45

Lisbeth Knudsen

Strategidirektør, Koncernen Altinget og Mandag Morgen, tidl. chefredaktør og kommentator

VL1

Ida Bratting Kongsted

VL16

Lokation:
Bernstorffsgade 5
1577 København

Virtuel deltagelse:
Hvis du er tilmeldt et virtuelt VL-møde, får du tilsendt et link til at logge på Zoom dagen før og igen én time før mødestart.

Skift deltagelsesform:
Er du tilmeldt som fysisk deltager, men ønsker at deltage virtuelt, kan du bruge din oprindelige bekræftelses-mail til at ændre din deltagelsesform.

No-show-gebyr:
Er du tilmeldt fysisk fremmøde, skal afmelding ske senest 7 dage før mødet. Ved afmelding modtaget senere eller ved udeblivelse på dagen, vil VL opkræve et no-show-gebyr på DKK 500,-. Opkrævning af no-show-gebyret sker ved fremsendelse af faktura.

Parkering:
Se her om parkering

Foreløbigt program

16:00

30 min

Velkomst og juleknas med familien

16:30

120 min

Global Update 2022 – Klik her for at læse mere

18:30

30 min

Champagne og networking

16:00 - 30 min
Velkomst og juleknas med familien

Velkomst og juleknas med familien


16:30 - 120 min
Global Update 2022 – Klik her for at læse mere

Global Update 2022 – herunder:

-Michael Zilmer-Johns giver en update på baggrund af ’Zilmer-rapporten’: ”Dansk sikkerhed og forsvar frem mod 2035”.

-Erhvervspanel : "Hvilke globale udfordringer har danske virksomheder lige nu – hvad betyder de, og hvordan navigerer vi i dem?" v/
-Sanna Suvanto-Harsaae
-Søren Pap-Tolstrup
-Mette Maix


18:30 - 30 min
Champagne og networking

Champagne og networking