VL Generalforsamling &

et erhvervsperspektiv fra Kina, USA, Rusland og Europa

 

 

 

 

VL Generalforsamling
& et erhvervsperspektiv fra Kina, USA, Rusland og Europa

 

 

 

Torsdag d. 13. oktober kl. 09:00-12:00 byder VL indenfor til den årlige Generalforsamling samt Årsmøde, der afholdes på den smukke Langelinie Pavillonen. Årsmødet livestreames ved tilmelding som virtuel deltager.

Generalforsamlingen efterfølges af et yderst relevant Årsmøde med et internationalt erhvervskig. Vi ser på den nuværende komplekse verdenssituation og betydningen for vores danske virksomheder.

Årsmødet indledes af politisk kommentator Noa Redington, der fra scenen vil give os en helt frisk analyse af Danmarks politiske klima lige nu.

Vi har dernæst inviteret 4 betydningsfulde danskere fra 4 forskellige verdenshjørner til at give os en aktuel status på, hvor vores danske virksomheder står i forhold til vigtige emner som krigen i Ukraine, energikrisen, inflationen, klimaindsatsen og tech-kapløbet.

Vi lover dig en højaktuel og yderst erhvervsrelevant formiddag i selskab med de mest kyndige inden for deres felt!

TALERE

Noa Redington

Ulrik Vestergaard Knudsen

Direkte fra Paris 

Thomas Østrup Møller

Direkte fra Beijing

Jesper Steinmetz

Direkte fra Washington

Jakob Henningsen

Kristian Mouritzen

Moderator

Lisbeth Knudsen

Koncernen Altinget og Mandag Morgen, tidl. chefredaktør og kommentator – VL1

Moderator

Lars Lokdam

Dirigent

Ida Brattting Kongsted

VL16

Praktisk info

Mødet foregår fysisk & virtuelt
Er du tilmeldt virtuelt møde vil der blive tilsendt Zoom-link, dagen før og en time før mødestart

Forplejning
Kaffe og let morgenmad samt en ”grab & go” frokostsandwich

Tilmelding / Afmelding
Afmelding kan ske senest 7 dage før mødet. Ved afmelding modtaget senere eller ved udeblivelse på dagen, vil VL opkræve et no-show gebyr på DKK 500,-. Opkrævning af no-show gebyret sker ved fremsendelse af faktura.

Parkering
Læs om parkering her
Download parkeringsinfo her

Find vej

Program

8:30

30 min

Morgenmad på første sal/baren på Langelinie Pavillonen

9:00

45 min

VL Generalforsamling 2022 i salen v dirigent og advokat Lars Lokdam, bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen og VL's adm. direktør Ida Bratting Kongsted

9:45

15 min

Pause og kaffe

10:00

10 min

Velkommen til VL Årsmøde 2022

10:10

20 min

Politisk kommentator Noa Redington giver en højaktuel analyse og status på dansk politik

10:30

40 min

Fra 4 forskellige verdenshjørner giver vores inviterede talere et sjældent indblik i den internationale erhvervspolitiske situation

11:10

35 min

Paneldebat med Ulrik Vestergaard Knudsen, Thomas Østrup Møller, Jesper Steinmetz og Jakob Henningsen

11:45

15 min

Tak for i dag og afslutning på Årsmødet 2022

12:00

30 min

Grab & go sandwich på første sal/baren

8:30 - 30 min
Morgenmad på første sal/baren på Langelinie Pavillonen
9:00 - 45 min
VL Generalforsamling 2022 i salen v dirigent og advokat Lars Lokdam, bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen og VL's adm. direktør Ida Bratting Kongsted

VL Generalforsamling 2022 i salen v dirigent og advokat Lars Lokdam, bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen og VL's adm. direktør Ida Bratting Kongsted


9:45 - 15 min
Pause og kaffe
10:00 - 10 min
Velkommen til VL Årsmøde 2022
10:10 - 20 min
Politisk kommentator Noa Redington giver en højaktuel analyse og status på dansk politik
10:30 - 40 min
Fra 4 forskellige verdenshjørner giver vores inviterede talere et sjældent indblik i den internationale erhvervspolitiske situation

Fra 4 forskellige verdenshjørner giver vores inviterede talere et sjældent indblik i den internationale erhvervspolitiske situation og betydningen for vores danske virksomheder:
Ulrik Vestergaard Knudsen, Deputy Secretary General for OECD
Thomas Østrup Møller, Danmarks Ambassadør til Kina
Jesper Steinmetz, TV2's USA-korrespondent
Jakob Henningsen, Danmarks Ambassadør til Rusland


11:10 - 35 min
Paneldebat med Ulrik Vestergaard Knudsen, Thomas Østrup Møller, Jesper Steinmetz og Jakob Henningsen

Paneldebat med Ulrik Vestergaard Knudsen, Thomas Østrup Møller, Jesper Steinmetz og Jakob Henningsen modereret af Bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen og forh. Chefredaktør Kristian Mouritzen


11:45 - 15 min
Tak for i dag og afslutning på Årsmødet 2022
12:00 - 30 min
Grab & go sandwich på første sal/baren