Torsdag den 21. december 2023 kl. 16.00 – 19.00 afholder VL traditionen tro årets Julemøde på Nimb i Tivoli.

Alle internationale VL-medlemmer samt danske VL-gruppeformænd inviteres til en yderst interessant og højaktuel eftermiddag med fokus på en Global Update 2023.

Arrangementet vil blive optaget og efterfølgende distribueret som podcast til alle medlemmer.

Vi ønsker med mødet at give et indblik i den internationale erhvervspolitiske situation og betydningen for vores danske virksomheder. Julemødet har til formål at give en global update fra forskellige verdenshjørner, og vi har inviteret tre talere med hver deres perspektiv i et højprofileret panel:

Margrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen, er inviteret til at varetage det europæiske perspektiv. Ulrik Harald Bie, økonomisk redaktør på Berlingske, vil med sin mangeårige erfaring med USA dække det amerikanske økonomiske og erhvervsmæssige perspektiv, og Thomas Østrup Møller, ambassadør til Kina, vil give os seneste nyt fra et Kina-perspektiv. Vi har altid primært fokus på ledelse og business, og vi ønsker, at paneldebatten vil blive relevant og engagerende for jer som medlemmer.

Du vil som deltager blive inviteret til at bidrage med både spørgsmål og kommentarer undervejs i arrangementet, som modereres af erhvervsjournalist Charlotte Beder.

VL vil ydermere gerne invitere din ægtefælle samt børn op til 15 år til en tur i Tivoli, mens du deltager i julemødet. De er derfor også inviteret til at nyde et glas gløgg, en kop varm kakao og lækre æbleskiver sammen med VL inden mødets start. Efter mødet kan du slutte dig til familien i Tivoli og nyde havens julestemning, når den er bedst. Skriv til info@vl.dk senest den 14. december 2023. Angiv i mailen, om du ønsker Tivoli-billetter til både dig selv og din ægtefælle samt antal børn inkl. deres alder.

TALERE

Margrethe Vestager

Thomas Østrup Møller

Ulrik Harald Bie

Charlotte Beder

Moderator

PRAKTISK INFORMATION

Hvor og hvornår foregår VL Julemøde 2023?
Arrangementet foregår den 21. december 2023 kl. 16:00 - 19:00 på Nimb, Bernstorffsgade 5, 1577 København.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Når du har tilmeldt dig via tilmeldingsformularen her på siden, modtager du en bekræftelse på e-mail. Deltagelse i arrangementet er indeholdt i dit kontingent til Dansk Selskab for Virksomhedsledelse.

Kan jeg tage familien med?
VL vil gerne invitere din ægtefælle samt børn op til 15 år til en tur i Tivoli, mens du deltager i julemødet. De er derfor også inviteret til at nyde et glas gløgg, en kop varm kakao og lækre æbleskiver sammen med VL inden mødets start. Efter mødet kan du slutte dig til familien i Tivoli og nyde havens julestemning, når den er bedst. Skriv til info@vl.dk senest den 14. december 2023. Angiv i mailen, om du ønsker Tivoli-billetter til både dig selv og din ægtefælle samt antal børn inkl. deres alder.

Kan jeg afmelde mig igen?
Afmelding kan ske senest den 14. december 2023. Du afmelder dig ved at trykke på afmeldingslinket i den bekræftelsesmail, du modtog ved tilmelding. Alternativt kan du sende en e-mail til info@vl.dk. Ved afmelding modtaget senere end den 14. december 2023 eller ved udeblivelse på dagen for arrangementet, vil VL opkræve et no-show-gebyr på DKK 500,- ekskl. moms. Opkrævning af no-show-gebyret sker ved fremsendelse af faktura til den e-mailadresse, som fremgår af din VL-profil.

Hvor kan jeg parkere?
Se her om parkering

Samtykke
Ved tilmelding accepteres reglerne for opkrævning af gebyr ved for sen afmelding/udeblivelse. Der gives samtidig tilladelse til, at VL, til brug for markedsføring, herunder elektronisk og digital markedsføring, må benytte billeder og film, hvorpå deltagerne optræder, f.eks. til VL’s hjemmeside, VL Forum Intranet samt sociale medier.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til info@vl.dk eller ringe til +45 35 43 92 92.

PROGRAM

16:00

30 min

Velkomst og juleknas med familien

16:30

60 min

Global Update fra 3 verdenshjørner: Oplæg og paneldebat ved næstformand i Europa-Kommissionen, Margrethe Vestager, økonomisk redaktør og USA-ekspert, Ulrik Harald Bie, samt ambassadør til Kina, Thomas Østrup Møller

17:30

30 min

Spørgsmål og drøftelser v. moderator Charlotte Beder

18:00

60 min

Champagne og networking

16:00 - 30 min
Velkomst og juleknas med familien

Velkomst og juleknas med familien


16:30 - 60 min
Global Update fra 3 verdenshjørner: Oplæg og paneldebat ved næstformand i Europa-Kommissionen, Margrethe Vestager, økonomisk redaktør og USA-ekspert, Ulrik Harald Bie, samt ambassadør til Kina, Thomas Østrup Møller
17:30 - 30 min
Spørgsmål og drøftelser v. moderator Charlotte Beder

Spørgsmål og drøftelser


18:00 - 60 min
Champagne og networking

Champagne og networking