Inspiration til workshops
om Responsible Business – A Competitive Advantage
 
På denne side finder du som virksomhedsleder inspiration til brug for workshops om Responsible Business – A Competitive Advantage.
Ring eller skriv gerne til os på +45 35439292 / info@vl.dk

Rigtig god fornøjelse!

 

 

Inspiration til workshops om Responsible Business – A Competitive Advantage

 

Inspiration til Responsible Business-workshop

 

Gennem 2020’s årstema ’Responsible Business – A Competitive Advantage’ er vi, med afsæt i en spørgeramme udarbejdet i samarbejde med CBS og Aarhus Universitet, gået i dybden med spørgsmålet om Responsible Business som en konkurrencefordel. Arbejdet udmundede bl.a. i en opdateret version af GGBN-appen og udvikling af 3 workshop-modeller, der kan sætte årstemaet i spil, og som du som virksomhedsleder kan bruge i din gruppe eller virksomhed.

Ring eller skriv gerne til os hvis du har spørgsmål +45 35439292 / info@vl.dk

Rigtig god fornøjelse!

Modeller til en workshop

Se mulighederne for en workshop om Responsible Business med GGBN Appen som inspiration. “Vi er åbne for alle muligheder, hvis grupperne er interesserede i at arbejde lidt mere grundigt med Verdensmålene i praksis og tage et skridt videre i den lange rejse mod mere ansvarlig ledelse”, fortæller Ida Bratting Kongsted, der er klar ved mailen, telefonen og kalenderen. Kontakt Ida Bratting Kongsted på info@vl.dk.

GGBN-APP VS. 2

 

Start med at downloade GGBN-appen!
1. FACILITERET MØDE:

Vi tilbyder at tage jer igennem en faciliteret og interaktiv aften, bygget op som en workshop, hvor I har mulighed for at stille skarpt på GGBN Appens 6 dilemmaer og udfordre hinanden. Det er meget realistisk og giver gode og intense diskussioner. 

2. VIRTUELLE MØDER:

Vi stiller gerne op og giver et virtuelt oplæg om, hvordan I i jeres grupper og derefter virksomheder og organisationer, kan komme godt i gang med at arbejde med den effektive GGBN appen. Kontakt Ida Bratting Kongsted info@vl.dk

3. INSTRUKTØRMANUAL:

Kommer snart. Vi er i fuld gang med at udvikle en instruktørmanual, der vil give jer mulighed for selv at facilitere og gennemføre en workshop. Det tager bare et par timer at gennemføre workshoppen.

Inspiration og materialer til Verdensmålsworkshop

Herunder finder du link til inspiration og materialer til planlægning og facilitering af workshops om årstemaet FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter

Hent materiale fra årstema 2019

Materialet tager udgangspunkt i VL-årstemaet ‘FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter’, som, støttet af Industriens Fond, har til formål at inspirere virksomhederne til at arbejde strategisk med Verdensmålene og finde de nye forretningsmuligheder, som Verdensmålene åbner op for.