Workshop McKinsey&Co., Hamburg

Workshop McKinsey&Company - Hamborg

Torsdag den 9. maj kl. 16:00-19:00

 

Denne workshop om årstemaet: FN's Verdensmål som konkurrenceparameter holdes for medlemmer af VL96, Tyskland på McKinsey & Company's kontor i Hamborg.

Det er senior Partner Philip Christiani og Associate Partner Carsten Topholt, McKinsey&Company, København, der står for faciliteringen, der foregår virtuelt fra København.

Først inspireres deltagerne af en virksomhedscase og dennes konkrete arbejde med FN's Verdensmål som konkurrenceparameter.

Herefter starter to intensive sessioner, hvor der arbejdes med konkrete værktøjer, som giver deltagerne mulighed for at udnytte de mange forretningsmuligheder, som Verdensmålene åbner op for. Det er VL’s erklærede mål, at VL-netværket og virksomhedslederne mobiliseres nu og viser vejen i kapløbet om at nå Verdensmålene inden 2030.

 

 

Philip Christiani

Carsten Topholt

“VL ønsker at skabe involvering, der kan sætte Verdensmålene på erhvervslivets agenda. Dermed bliver verdensmålene til et konkurrenceparameter, som kan give en motiverende og forpligtende plads i virksomhedernes forretningsgrundlag. Det har aldrig været vigtigere, at erhvervsledere er deres ansvar bevidst og Verdensmålene giver anledning til at handle og dermed skabe nye veje til bæredygtig velstand”

Jens Wittrup Willumsen

Ida Bratting Kongsted

<<< Læs Executive Summary

“Verdensmålene harmonerer godt med danske værdier og erhvervslivets styrker. Derfor skal vi være med, når kloden efterspørger nye løsninger.”

Industriens Fond

Praktisk & Tidsprogram

Praktisk

Dag & tid:

Torsdag den 9. maj kl. 16:00-19:00

Venue:

McKinsey & Company
Am Sandtorkai 77
Hamburg
20457

Tidsprogram

16:00

15 min

Velkomst & introduktion

16:15

30 min

Præsentation af virksomhedscase v. McKinsey&Company

16:45

15 min

Survey-resultater og overvejelser for videre arbejde med FN's Verdensmål

17:00

10 min

Pause

17:10

50 min

Deep-dive 1: Valg af fokusområde og retning for værdiskabelse ifm. Verdensmålene

18:00

10 min

Pause

18:10

40 min

Deep-dive 2: Udarbejdelse af initiativer for værdiskabelse ifm. Verdensmålene

18:50

10 min

Opsamling og tak

16:00 - 15 min
Velkomst & introduktion
16:15 - 30 min
Præsentation af virksomhedscase v. McKinsey&Company
16:45 - 15 min
Survey-resultater og overvejelser for videre arbejde med FN's Verdensmål
17:00 - 10 min
Pause
17:10 - 50 min
Deep-dive 1: Valg af fokusområde og retning for værdiskabelse ifm. Verdensmålene
18:00 - 10 min
Pause
18:10 - 40 min
Deep-dive 2: Udarbejdelse af initiativer for værdiskabelse ifm. Verdensmålene
18:50 - 10 min
Opsamling og tak