Workshop McKinsey&Co., Hamburg

Workshop McKinsey&Company - Hamborg

Torsdag den 9. maj kl. 16:00-19:00


(Program er under planlægning)

Denne workshop om årstemaet: FN's Verdensmål som konkurrenceparameter holdes for medlemmer af VL96, Tyskland på McKinsey & Company's kontor i Hamborg.

Det er senior Partner Philip Christiani og Associate Partner Carsten Topholt, McKinsey&Company, København, der står for faciliteringen, der foregår virtuelt fra København.

Først inspireres deltagerne af en virksomhedscase og dennes konkrete arbejde med FN's Verdensmål som konkurrenceparameter.

Herefter starter to intensive sessioner, hvor der arbejdes med konkrete værktøjer, som giver deltagerne mulighed for at udnytte de mange forretningsmuligheder, som Verdensmålene åbner op for. Det er VL’s erklærede mål, at VL-netværket og virksomhedslederne mobiliseres nu og viser vejen i kapløbet om at nå Verdensmålene inden 2030.

Der åbnes for tilmelding snarest.

 

Philip Christiani

Carsten Topholt

“VL ønsker at skabe involvering, der kan sætte Verdensmålene på erhvervslivets agenda. Dermed bliver verdensmålene til et konkurrenceparameter, som kan give en motiverende og forpligtende plads i virksomhedernes forretningsgrundlag. Det har aldrig været vigtigere, at erhvervsledere er deres ansvar bevidst og Verdensmålene giver anledning til at handle og dermed skabe nye veje til bæredygtig velstand”

Jens Wittrup Willumsen

Ida Bratting Kongsted

<<< Læs Executive Summary

“Verdensmålene harmonerer godt med danske værdier og erhvervslivets styrker. Derfor skal vi være med, når kloden efterspørger nye løsninger.”

Industriens Fond

Praktisk & Tidsprogram
Praktisk

Torsdag den 9. maj kl. 16:00-19:00

Venue:

McKinsey & Company
Am Sandtorkai 77
Hamburg
20457

Tidsprogram

Tidsprogrammet er under udarbejdelse.