Workshop McKinsey&Company - Shanghai, onsdag den 8. maj kl. 17-20 CST

 

Denne workshop om årstemaet: FN's Verdensmål som konkurrenceparameter er for medlemmer af VL71, Shanghai.

Det er senior Partner Philip Christiani og Associate Partner Carsten Topholt, McKinsey&Company, København, der står for faciliteringen.

Udgangspunktet er en virksomhedscase og dennes konkrete arbejde med FN's Verdensmål.

Erhvervslivets internationale top slog fast under åbningen af P4G topmødet, at Verdensmålene ikke længere er en mulighed - de er vilkår for overlevelse.

Det er derfor VL’s erklærede mål, at VL-netværket og virksomhedslederne mobiliseres nu og viser vejen for at nå Verdensmålene inden 2030. Tiden er knap, og der er brug for, at du som VL-medlem deltager og involverer dig aktivt.

 

Talere

Philip Christiani

Carsten Topholt

“VL ønsker at skabe involvering, der kan sætte Verdensmålene på erhvervslivets agenda. Dermed bliver verdensmålene til et konkurrenceparameter, som kan give en motiverende og forpligtende plads i virksomhedernes forretningsgrundlag. Det har aldrig været vigtigere, at erhvervsledere er deres ansvar bevidst og Verdensmålene giver anledning til at handle og dermed skabe nye veje til bæredygtig velstand”

Jens Wittrup Willumsen

Ida Bratting Kongsted

“Verdensmålene harmonerer godt med danske værdier og erhvervslivets styrker. Derfor skal vi være med, når kloden efterspørger nye løsninger.”

Industriens Fond

Praktisk & Tidsprogram

Praktisk

 

 

Dag og tid:

Onsdag den 8. maj kl. 17-20 CST

 

Venue:

McKinsey & Company
21F, 3 Corporate Avenue
168 Hubin Road
Shanghai 200020
China

Tidsprogram

17:00

15 min

Velkomst og introduktion

17:15

30 min

Præsentation af virksomhedscase v. McKinsey&Company

17:45

15 min

Survey-resultater og overvejelser for videre arbejde med FN's Verdensmål

18:00

10 min

Pause

18:10

50 min

Deep-dive 1: Valg af fokus og retning for værdiskabelse ifm. Verdensmålene

19:00

10 min

Pause

19:10

40 min

Deep-dive 2: Udarbejdelse af konkrete initiativer for værdiskabelse ifm. Verdensmålene

19:50

10 min

Opsamling og tak

17:00 - 15 min
Velkomst og introduktion
17:15 - 30 min
Præsentation af virksomhedscase v. McKinsey&Company
17:45 - 15 min
Survey-resultater og overvejelser for videre arbejde med FN's Verdensmål
18:00 - 10 min
Pause
18:10 - 50 min
Deep-dive 1: Valg af fokus og retning for værdiskabelse ifm. Verdensmålene
19:00 - 10 min
Pause
19:10 - 40 min
Deep-dive 2: Udarbejdelse af konkrete initiativer for værdiskabelse ifm. Verdensmålene
19:50 - 10 min
Opsamling og tak