Aalborg - dato kommer

Workshop Aalborg

Verdensmålsworkshoppen i Aalborg - dato for arrangementet kommer senere.

Alle workshops faciliteres i samarbejde med McKinsey&Company.

Deltagere i denne workshop vil blive inspireret af en lokal virksomheds konkrete arbejde med Verdensmålene, som vil blive præsenteret af CEO'en.

Workshopteamet står herefter klar til at rådgive dig, så du kan være med i kapløbet om at udnytte de mange forretningsmuligheder, som findes i Verdensmålene.

Erhvervslivets internationale top slog fast under åbningen af P4G topmødet, at Verdensmålene ikke længere er en mulighed – de er vilkår for overlevelse.

Det er derfor VL’s erklærede mål, at VL-netværket og virksomhedslederne mobiliseres nu og viser vejen for Verdensmålene.

 

Henrik Sørensen

“VL ønsker at skabe involvering, der kan sætte Verdensmålene på erhvervslivets agenda. Dermed bliver verdensmålene til et konkurrenceparameter, som kan give en motiverende og forpligtende plads i virksomhedernes forretningsgrundlag. Det har aldrig været vigtigere, at erhvervsledere er deres ansvar bevidst og Verdensmålene giver anledning til at handle og dermed skabe nye veje til bæredygtig velstand”

Jens Wittrup Willumsen

Carsten Topholt

Philip Christiani

Ida Bratting Kongsted

Se Executive Summary

DESMI Equipment in operation

Praktisk & Tidsprogram

Praktisk

Arrangementet er flyttet til april/maj, dato følger

Adresse
Følger

Tidsprogram

8:30

30 min

Ankomst og morgenkaffe

9:00

15 min

Velkomst og introduktion

9:15

30 min

Præsentation af virksomhedens arbejde med FN's Verdensmål v. CEO'en

9:45

30 min

Survey-resultater og overvejelser for videre arbejde med FN's Verdensmål

10:15

10 min

Pause

10:25

55 min

Deep-dive 1: Valg af fokus og retning for værdiskabelse ifm. Verdensmålene

11:20

5 min

Pause

11:25

65 min

Deep-dive 2: Udarbejdelse af konkrete aktiviteter for værdiskabelse ifm. Verdensmålene

12:30

30 min

Opsamling, sandwich og tak

8:30 - 30 min
Ankomst og morgenkaffe
9:00 - 15 min
Velkomst og introduktion
9:15 - 30 min
Præsentation af virksomhedens arbejde med FN's Verdensmål v. CEO'en
9:45 - 30 min
Survey-resultater og overvejelser for videre arbejde med FN's Verdensmål
10:15 - 10 min
Pause
10:25 - 55 min
Deep-dive 1: Valg af fokus og retning for værdiskabelse ifm. Verdensmålene
11:20 - 5 min
Pause
11:25 - 65 min
Deep-dive 2: Udarbejdelse af konkrete aktiviteter for værdiskabelse ifm. Verdensmålene
12:30 - 30 min
Opsamling, sandwich og tak