EUROPAS FREMTID

- MOD ALLE ODDS!

 

7. JUNI 2018, BORREBY GODS
EUROPAS FREMTID - mod alle odds!
Torsdag den 7. juni 2018 rykker magtens centrum til Borreby Gods på Sjællands Vestkyst. På en af de mest velbevarede herregårde i Danmark byder vi velkommen til VL Døgnet 2018.

 

Vi stiller skarpt på Europas økonomi, innovation og ledelse: Europas fremtid - mod alle odds!
Tilmelding er åben!

 

 

TALERNE

(Opdateres løbende)

Pankaj Ghemawat

Jens Bjørn Andersen

Thomas Schulz

David Lloyd

Jais Valeur

Ulrik Vestergaard Knudsen

Tommy Ahlers

Flemming Besenbacher

Carsten Hellmann

André Rogascewski

Bjarne Graven Larsen

Zoltan Istvan

Tommy Andersen

Eric Lagier

Claus Grube

Niels H. Bruus

Dr. Peter Dröll

Ann Mettler

Gitte Hesselholt

Martin Jes Iversen - Professor, CBS

Martin Jes Iversen

Henrik Jeberg

Jens Klarskov

Niels Lundorff

Jesper Bove Nielsen

Katherine Richardson

Janus Rostock

Philipp J.H. Schröder

Chris Shern

Morten Thorning

Mads Thimmer

Charlotte Beder

Moderator VL Døgnet 2018

Lotte Mejlhede

PRAKTISK OG PROGRAM

Praktisk

Tid og sted

Torsdag den 7. juni 2018, kl. 8.30-22.00

Borreby Gods, Borrebyvej 41, 4230 Skelskør

Pris

DKK 2995,- ekskl. moms

Hotel

På tilmeldingslinket bliver du bedt om at markere, om du ønsker overnatning på et af de hoteller, som Døgnet har favorable aftaler med. Overnatning på hotellerne koster kr. 800,- pr nat.

Shuttle-bus 

Fra hotellerne og stationerne til Borreby Gods
Der arrangeres shuttle-bus-service om morgenen den 7. juni fra de respektive hoteller og fra Slagelse og Korsør station til Borreby Gods.

Fra Borreby Gods til hotellerne og stationerne
Om aftenen er der shuttle-bus-service fra Borreby Gods til hhv hotellerne og Korsør og Slagelse station.

Parkering

Fra den rummelige P-plads er der ca. 200 m’s gang til godsets indgang og registrering til VL Døgnet. Gangstien mellem P-plads og bro er markeret og belyst.

Adgangsforhold

På Borreby er der ikke asfalterede veje, men primært brostensbelægning og grus. Derfor anbefales fornuftigt fodtøj (uden høje hæle).

Overnatning

Kontakt venligst VL-sekretariatet info@vl.dk hvis du har brug for overnatning i forbindelse med VL Døgnet.

Find vej

Se kort her

Tidsprogram

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet.

8:30

75 min

Check in og morgenmad

9:45

15 min

Åbning

10:00

60 min

1. PLENUMSESSION: EUROPAS ØKONOMI - En magtfaktor i fremtiden?

11:00

15 min

Pause/gåtur til staldene

11:15

55 min

1. BESIGTIGELSE AF STALDENE

12:15

45 min

Frokost

13:00

60 min

2. PLENUMSESSION: INNOVATION I EUROPA

14:00

15 min

Pause/gåtur til staldene

14:15

60 min

2. BESIGTIGELSE AF STALDENE

15:15

30 min

Gåtur og eftermiddagskaffe

15:45

60 min

3. BESIGTIGELSE AF STALDENE

16:45

15 min

Pause / gåtur til Ridehallen

17:00

60 min

3. PLENUMSESSION: LEDELSE I EUROPA

18:00

60 min

Drinks

19:00

90 min

Middag

20:30

90 min

Kaffe & underholdning

8:30 - 75 min
Check in og morgenmad
9:45 - 15 min
Åbning
10:00 - 60 min
1. PLENUMSESSION: EUROPAS ØKONOMI - En magtfaktor i fremtiden?

Europa har viden og indsigt, men vi mangler det nødvendige gå-på-mod og den risikovillige kapital. Dermed har vi et uforløst potentiale. Kan Europa bryde koden for at komme tilbage på vækstsporet? Kan vi skabe rammerne for en sund økonomisk udvikling i Europa?

Talere:
Ulrik Vestergaard Knudsen - Departementschef, Udenrigsministeriet
tbn
tbn


11:00 - 15 min
Pause/gåtur til staldene
11:15 - 55 min
1. BESIGTIGELSE AF STALDENE

Deltagelse i en af de fire breakout sessions.


12:15 - 45 min
Frokost
13:00 - 60 min
2. PLENUMSESSION: INNOVATION I EUROPA

Europa er udfordret af Asien, hvor udviklingen går hurtigere end nogensinde før, og hvor der målrettet satses på innovation i bestemte sektorer. I USA genereres der stor kapital til investeringer i innovation med Google, Apple og Amazon som de lysende eksempler. Den digitale revolution og robotteknologien skyller ind over os og kommer til at påvirke innovation, ledelse og økonomi i vores virksomheder. Er vi parate til at møde udfordringerne?

Talere:
David Lloyd - Managing Director, UK& NordIcs, Alibaba Group
Jais Valeur - CEO, Danish Crown
tbn


14:00 - 15 min
Pause/gåtur til staldene
14:15 - 60 min
2. BESIGTIGELSE AF STALDENE

Deltagelse i en af de fire breakout sessions


15:15 - 30 min
Gåtur og eftermiddagskaffe
15:45 - 60 min
3. BESIGTIGELSE AF STALDENE

Deltagelse i en af de fire breakout sessions.


16:45 - 15 min
Pause / gåtur til Ridehallen
17:00 - 60 min
3. PLENUMSESSION: LEDELSE I EUROPA

Hvorfor er nogle virksomheder dygtigere end andre til at afkode omverdenens tendenser, restriktioner og reguleringer? Er der noget i den europæiske ledelseskultur, der giver grund til optimisme og skal dyrkes? Med andre ord: Kan europæiske ledelsesprincipper være en afgørende succesfaktor?

Talere:
Jens Bjørn Andersen - CEO, DSV

Pankaj Ghemawat - Professor Stern, New York og IESE, Barcelona
Thomas Schulz - CEO, FLSmidth


18:00 - 60 min
Drinks
19:00 - 90 min
Middag
20:30 - 90 min
Kaffe & underholdning

 PLENUMSESSIONS

10:00 - 11:00
1. EUROPAS ØKONOMI - En magtfaktor i fremtiden?

Europa har viden og indsigt, men vi mangler det nødvendige gå-på-mod og den risikovillige kapital. Dermed har vi et uforløst potentiale. Kan Europa bryde koden for at komme tilbage på vækstsporet? Kan vi skabe rammerne for en sund økonomisk udvikling i Europa?

Talere:
Ulrik Vestergaard Knudsen - Departementschef, Udenrigsministeriet
tbn
tbn

13:00 - 14:00
2. INNOVATION I EUROPA

Europa er udfordret af Asien, hvor udviklingen går hurtigere end nogensinde før, og hvor der målrettet satses på innovation i bestemte sektorer. I USA genereres der stor kapital til investeringer i innovation med Google, Apple og Amazon som de lysende eksempler. Den digitale revolution og robotteknologien skyller ind over os og kommer til at påvirke innovation, ledelse og økonomi i vores virksomheder. Er vi parate til at møde udfordringerne?

Talere:
David Lloyd - Managing Director, UK& NordIcs, Alibaba Group
Jais Valeur - CEO, Danish Crown
tbn

17:00 - 18:00
3. LEDELSE I EUROPA

Hvorfor er nogle virksomheder dygtigere end andre til at afkode omverdenens tendenser, restriktioner og reguleringer? Er der noget i den europæiske ledelseskultur, der giver grund til optimisme og skal dyrkes? Med andre ord: Kan europæiske ledelsesprincipper være en afgørende succesfaktor?

Talere:
Jens Bjørn Andersen - CEO, DSV

Pankaj Ghemawat - Professor Stern, New York og IESE, Barcelona
Thomas Schulz - CEO, FLSmidth

Europa har viden og indsigt, men vi mangler det nødvendige gå-på-mod og den risikovillige kapital. Dermed har vi et uforløst potentiale. Kan Europa bryde koden for at komme tilbage på vækstsporet? Kan vi skabe rammerne for en sund økonomisk udvikling i Europa?

Talere:
Ulrik Vestergaard Knudsen - Departementschef, Udenrigsministeriet
tbn
tbn

Europa er udfordret af Asien, hvor udviklingen går hurtigere end nogensinde før, og hvor der målrettet satses på innovation i bestemte sektorer. I USA genereres der stor kapital til investeringer i innovation med Google, Apple og Amazon som de lysende eksempler. Den digitale revolution og robotteknologien skyller ind over os og kommer til at påvirke innovation, ledelse og økonomi i vores virksomheder. Er vi parate til at møde udfordringerne?

Talere:
David Lloyd - Managing Director, UK& NordIcs, Alibaba Group
Jais Valeur - CEO, Danish Crown
tbn

Hvorfor er nogle virksomheder dygtigere end andre til at afkode omverdenens tendenser, restriktioner og reguleringer? Er der noget i den europæiske ledelseskultur, der giver grund til optimisme og skal dyrkes? Med andre ord: Kan europæiske ledelsesprincipper være en afgørende succesfaktor?

Talere:
Jens Bjørn Andersen - CEO, DSV

Pankaj Ghemawat - Professor Stern, New York og IESE, Barcelona
Thomas Schulz - CEO, FLSmidth

BESIGTIGELSE AF STALDENE (Breakout sessions)

11:15-12:10
1.1 BREXIT

Claus Grube - Kammerherre, Ambassadør
tbn
tbn

1.2 FREMTIDENS EUROPÆISKE KURRENCEEVNE

Bjarne Graven Larsen - Ontario Teachers' Pension, Canada
Carsten Hellmann - CEO, ALK
Philipp Schröder - Professor, Aarhus Universitet

1.3 KAN EUROPA TILTRÆKKE KAPITAL?

Tommy Andersen og Eric Lagier - Founders, Byfounders
Martin Jes Iversen - Professor, CBS

1.4 CIRKULÆR- og DELEØKONOMI

Flemming Besenbacher - Formand, Carlsbergfondet
Jesper Bove Nielsen - CEO, Vigo

14:15-15:15
2.1 INNOVATION OG BIG DATA

Niels Bruus - Head of Future Solutions, Maersk Line
Mads Timmer - CEO, InnovationLab

2.2 EUROPAS INNOVATIVE STYRKER

Tommy Ahlers - Iværksætter og Formand for regeringens iværksætterpanel
Morten Thorning - Animation workshop
Niels Lundorff - Investor and Investment Advisor, Nordsign A/S

2.3 ET BÆREDYGTIGT EUROPA?

Ann Mettler - Lead European Political Strategy Center, EU Commission
Katherine Richardson - Professor, Københavns Universitet

2.4 FREMTIDENS TALENTER

Peter Drøll - Director DG Research, EU Commission
Sara Nasari - Iværksætter og Medical researcher, Stanford University

15:45-16:45
3.1 UDFORDINGER FOR FREMTIDENS TOPLEDER

Jens Klarskov - Direktør, Dansk Erhverv
André Rogaczewski - CEO, NetCompany
tbn

3.2 NY NORDISK LEDELSE

Chris Shern - Managing Partner, Advant Partners Denmark
Henrik Jeberg - CEO, Advant Partners, US
tbn

3.3 AI & FREMTIDENS LEDELSE

Zoltan Istvan - Iværksætter og futurist, Californien

3.4 LEDELSE PÅ ET GLOBALT MARKED

Gitte Hesselholt - Regional Vice President, Mölnlycke
Janus Rostock - Regional Design Director (VL94)

DELTAGERLISTE

TAK TIL DØGNETS SPONSORER!

Se highlights fra forrige VL Døgn

Se Interviews

Christian Zigler

Pernille Steen Pedersen

Juha Christensen

Lone Fønss Schrøder

Tilmeld dig her