RESPONSIBLE BUSINESS

VL og InterForce 

 

Tirsdag den 25. februar 2020, kl. 16:00-20:00, Frederiksberg slot, København

 

 

 

 

RESPONSIBLE BUSINESS

VL og InterForce 

Tirsdag den 25. februar,  finder sted på Frederiksberg slot, Ridehuset

 

Den sikkerhedspolitiske situation og Forsvarets udvikling i lyset heraf samt Cybertruslen

I et samarbejde med InterForce inviterer vi til det næste arrangement i rækken af unikke møder med Forsvarets øverste ledelse om den sikkerhedspolitiske situation, som hele Danmark befinder sig i samt Cybertruslen mod Danmark og internationalt.

Temaet er højaktuelt i forhold til vores årstema: ”Responsible Business – A competitive Advantage” og relevant for alle dele af Danmarks erhvervsliv.

Du kommer også ‘bag scenen’ i InterForce, som er en del af det Danske Forsvar, og hvis formål er at forbedre forholdene for de medarbejdere, der har både en militær og civil forpligtelse. InterForce er et samarbejde mellem forsvaret og den private og offentlige sektor, der er etableret for – gennem bl.a. netværksarrangementer som dette – at fremme relationer og udbrede kendskabet til InterForce og de kompetencer, som Reservestyrkens medarbejdere har fra forsvaret, og som ofte også bringes i spil i civile job. Tilsvarende arbejder InterForce for, at man internt i forsvaret har kendskab til Reservestyrkens civile kompetencer.

Indlægsholdere

Bjørn Ingemann Bisserup

Martin Bøge Mikkelsen

Thomas Lund-Sørensen

Ida Bratting Kongsted

Related Links

Lisbeth Knudsen, chefredaktør og bestyrelsesformand

Praktisk & Tidsprogram

Praktisk

 

Dag og tid:

Tirsdag den 25. februar 2020, kl.16:00-20:00

 

Venue:

Finder sted på Frederiksberg slot, Ridehuset

 

Transport og Parkering:

Til orientering er parkeringsmulighederne på Frederiksberg slot meget begrænset, og parkeringspladser kan ikke garanteres.

Vi anbefaler derfor taxa eller offentlig transport:

Bus linje 7A stopper knap 100 meter fra slottets indgang. Stå af ved Zoo.

Buslinje 18 og buslinje 26 stopper på Pile Alle ca. 470 meter fra slottets indgang. Stå af ved De Små Haver.

Tidsprogram

16:00

30 min

Ankomst & networking

16:30

5 min

Velkomst v/ VL adm. direktør Ida Bratting Kongsted

16:35

20 min

Velkomst & præsentation af InterForce v/Formand for Interforce, Region Hovedstaden Martin Bøge Mikkelsen

16:55

45 min

Den sikkerhedspolitiske situation og Forsvarets udvikling i lyset heraf v/Forsvarschef, General Bjørn Bisserup

17:40

10 min

Pause & buffet

17:50

45 min

Cybertruslen mod Danmark v/ Chef for Center for Cybersikkerhed Thomas Lund-Sørensen

18:35

85 min

Networking & buffet

20:00

0 min

Slut

16:00 - 30 min
Ankomst & networking
16:30 - 5 min
Velkomst v/ VL adm. direktør Ida Bratting Kongsted
16:35 - 20 min
Velkomst & præsentation af InterForce v/Formand for Interforce, Region Hovedstaden Martin Bøge Mikkelsen

Velkomst & præsentation af InterForce v/ Formand for Interforce, Region Hovedstaden Martin Bøge Mikkelsen


16:55 - 45 min
Den sikkerhedspolitiske situation og Forsvarets udvikling i lyset heraf v/Forsvarschef, General Bjørn Bisserup

Den sikkerhedspolitiske situation og Forsvarets udvikling i lyset heraf v/Forsvarschef, General Bjørn Bisserup


17:40 - 10 min
Pause & buffet
17:50 - 45 min
Cybertruslen mod Danmark v/ Chef for Center for Cybersikkerhed Thomas Lund-Sørensen

Cybertruslen mod Danmark v/ Chef for Center for Cybersikkerhed Thomas Lund-Sørensen


18:35 - 85 min
Networking & buffet
20:00 - 0 min
Slut

Partnere