VL holder mange arrangementer. Flere hundrede om året.

Alle VL-arrangementer har formålet som omdrejningspunkt. Hovedparten foregår i de aktive VL-grupper, med og hos medlemmerne. Hver gruppe holder typisk mellem 6 og 8 årlige arrangementer. De fleste møder i form af morgen eller gå-hjem-møder. Mange grupper arrangerer også Døgnmøde eller ture til udlandet for at styrke de personlige relationer, netværket – og sikre at man kommer i dybden med de faglige emner, der alle kredser om ledelse.

Selskabet arrangerer også en række større, højt profilerede tværgående arrangementer,  hvortil alle VL-medlemmer inviteres. Det er for eksempel vor generalforsamling, det årlige VL Døgn, der er Danmarks førende konference for virksomhedsledere, møder med de internationale VL-grupper, de mange formænd for grupperne etc.

På denne side præsenterer vi de kommende tværgående arrangementer.

Ret gerne henvendelse til sekretariatet på info@vl.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om et eller flere af disse events.

Arrangementerne er kun for VL-medlemmer.

 Årskonference & Generalforsamling

8/10/2019, 09.00 – 13.00

BLOX

Bryghusgade, 1473 København

VL-julemøde for de internationale grupper & VL-formænd

19/12/2019, 16.00 – 19.00

Nimb, Tivoli

(Programmet er under udarbejdelse)

Workshops

I forbindelse med det nye årstema, som lanceres til generalforsamlingen, vil der igen blive planlagt en række møder og workshops på tværs af grupperne.

Mere om det senere.

VL Døgnet 2020

4. juni 2020

Musikhuset i Aarhus

(Programmet er under udarbejdelse)