VL Døgnet 2018 på Borreby Gods blev et af de mest succesfulde nogensinde. Det var ikke mindst det faglige indhold, som blev vurderet positivt: 93 procent pegede på, at det faglige indhold var enten ‘rigtig godt’ eller ‘godt’.

Der var stor tilfredshed med den historiske ramme, som går helt til tops. 98 procent syntes, det var ‘rigtig godt’ eller ‘godt’.

 

Stærk helhedsoplevelse

 

Deltagerne var begejstrede: “Fantastisk helhedsoplevelse – inspiration til såvel professionel som personlig udvikling”, siger en deltager. En anden er lige så positiv: “Har deltaget i de fleste VL Døgn siden 2009. Dette var et af de mest vellykkede, og det bliver svært at overgå. Gælder både de smukke rammer, vejret og et super indhold”.

 

Inspiration til medlemmerne

 

En af de vigtigste opgaver for VL Døgnet er at give inspiration til egen ledelsespraksis. 89 procent lærte noget nyt. Derfor vil næsten alle deltagere anbefale deltagelse i VL Døgnet til andre.

“Det er første gang, at jeg har været med til planlægningen af VL Døgnet, og jeg er imponeret over, det endnu engang er lykkedes at overraske og udfordre deltagerne. Stort tillykke til VL15, som stod for succesen”, siger Ida Bratting Kongsted.

Se alle billeder og film fra VL Døgnet:

Planlægningen af næste år er i fuld gang. Det bliver den 6. juni 2019 i UN-byen i København. ‘Verdensmålene LIVE’ er overskriften. Formand for styregruppen er Generalsekretær for UNICEF Steen M. Andersen (VL64).

Udviklingsdirektør UNICEF Hanna Line Jakobsen (VL18) fik på vegne af styregruppen overdraget stafetten for VL Døgnet af Direktør Arne Juul, VL15.