Den verdenskendte robot Sophia åbner VL Døgnet 2018. Sophia er et eksempel på, hvor meget robotter i dag kan med kunstig intelligens og menneskelige ansigtstræk.

Credit Hanson Robotics Ltd.

“Sophia er inviteret som en slags gimmick og øjenåbner til dette års VL Døgn. Men hun er også en konkret reminder om, hvor langt man er nået med computere og kunstig intelligens. Udviklingen er kommet for at blive. Så det handler om at være godt rustet til både at udnytte de muligheder som teknologien fører med sig for dansk erhvervsliv, men også at kunne håndtere de udfordringer, der uundgåeligt følger med” , lyder det fra Mads Lebech, adm. direktør i Industriens Fond, der har været med til at invitere Sophia til Danmark og VL Mødet den 7. juni på Borreby Gods”.

VL Døgnet blev åbnet af Sophia sammen med formanden Jens Wittrup Willumsen, og Erhvervsminister Brian Mikkelsen afsluttede eftermiddagens session om AI & Fremtidens ledelse med et åbenhjertigt interview af Sophia.