Dejligt at være på besøg hos VL 83 i New York. At tilbringe den 1. maj hos JP Morgan Chase, 383 Madison Avenue, kan vist ikke være mere fjernt fra de hjemlige røde faner, som blev luftet denne dag. Udsigten var god!

Kort efter jeg var ankommet med jetlag og en sammenkrølning på Economy Class, kastede jeg mig ind i en Uber for at komme til mødet i VL-gruppen.

 

Først var der generalforsamling. Aktivitetsniveauet er højt med mange møder – “Det øgede fremmøde har dog betydet, at vi har spist os fattige”, som det fremgik af referatet for generalforsamlingen.

 

Dagens højdepunkt var workshoppen, hvor Ole Høyer Nielsen præsenterede “1Change Leadership Experience” Det var tanker om hvordan, man skaber forandring i eget liv, madvaner og meget mere.

 

VL-grupperne i udlandet er en vigtig brik i Selskabet. Det giver mulighed for at udstationerede kan holde fast i et medlemskab. Mindst ligeså vigtigt er det at Gruppen er stedet hvor den uerfarne kan få råd og vejledning om (næsten) alt. Der er danskere over hele verden. Derfor kan vi glæde os over at der er 17 udenlandske grupper i dag. De er fordelt over hele verden.

Tak til VL 83 for et godt og tankevækkende møde. Det var godt at være på besøg.

Med venlig hilsen

Henrik Ørholst, Redaktør VL Nyt