Med over 40 indlægsholdere er dette års VL Døgn i den helt tunge vægtklasse. Der er indlægsholdere fra det mest af verden, og vitaminer til hovedet i særklasse. Senest har vi fået tilsagn fra First Vice-President i EU-Kommissionen Frans Timmermanns og Nationalbankdirektør Lars Rohde om at være talere til VL Døgnet. Læs mere om alle talerne her.

VL Døgnet lægger hårdt ud. Klokken 10.00 vil Førstenæstformanden i EU-Kommissionen Frans Timmermans tale om Europas fremtid og økonomi med Nationalbankdirektør Lars Rohde. Diskussionen vil blive modereret af Associate Editor John Gapper, Financial Times.

Lars Rohde er en af de mest markante centralbankdirektører, og der står respekt om ham, siden han slog angrebet tilbage på den danske krone. I januar-februar 2015 var der en voldsom spekulation mod den danske krone, men det lykkedes ham at afvise det opadgående pres, som bl.a. medførte, at den korte rente faldt til minus 0,75 procent.

Frans Timmermans er næstformand i EU-Kommission og tidligere hollandsk udenrigsminister. I Kommissionen er hans primære opgave at kortlægge, hvordan hele EU-systemet kan finde genklang i befolkningerne. At gøre EU relevant i en tid, hvor populisme topper med skarpe udfald mod EU-systemet. Han er en no-nonsense guy, som siger tingene ligeud.

“Lad mig sige det på den måde, at Frans Timmermans er den kommissær, jeg allerhelst vil høre”, siger Jakob Vinde Larsen, Redaktør på udenrigsprogrammet “Verden ifølge Gram” og tidligere EU-korrespondent i DR.