Ida Bratting Kongsted, 51 år tiltræder den 1. februar 2018 som adm. direktør for ”Dansk Selskab for Virksomhedsledelse”. Ida kommer fra en stilling som adm. direktør for AS3 EXECUTIVE. Den nuværende direktør Bjørn Karsholt har valgt at gå på pension.
“Jeg vil gerne takke Bjørn for en stor indsats i de sidste fem år, hvor Dansk Selskab for Virksomhedsledelse er blevet markant styrket”, siger formanden Jens Wittrup Willumsen.

Gennem de seneste fem år er Dansk Selskab for Virksomhedsledelse blevet fornyet med flere nye formater for tværgående medlemsmøder, IT-infrastruktur, en fornyelse af VL Døgnet, en stærkere økonomi og endnu flere tilfredse medlemmer og VL-grupper.

Ida Bratting Kongsted har de seneste 11 år været adm. direktør for AS3 EXECUTIVE og kommer således med et stort kendskab til VL målgruppen og medlemmerne. Ida er endvidere et mangeårigt medlem af VL16 og har de sidste 5 år selv været formand for gruppen.

Hendes uddannelsesmæssige baggrund er fra CBS, Wharton, University of Pennsylvania og INSEAD.

”Jeg har gennem de seneste år mærket den energi og fornyelse, der er kommet ind i Dansk Selskab for Virksomhedsledelse og glæder mig til – sammen med Bestyrelsen – at stå i spidsen for den næste rejse VL skal ud på!” siger Ida Bratting Kongsted.