Med udgangspunkt i VL-årstemaet “Design af ledelse” udfordrer vi dansk ledelse med inspiration fra danske designeres kompetencer som kreativitet, indlevelse i brugerens behov, og en eksperimenterende tilgang.

Udfordringen bliver taget op på Folkemødet på Bornholm fredag den 16. juni, hvor en række erfarne topledere og designkyndige debatterer, om der virkelig er behov for at omkalfatre dansk topledelse – og om det kan vise sig, at det kreative også er det mest effektive?

Panelet på Folkemødet består af:
Per Tejs Knudsen, CEO og stifter af cBrain; Lene Dammand Lund, rektor, Kongelige Akademiers Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK); Jacob Bøtter, forfatter og iværksætter; Mette Ehlers, medlem af bestyrelsen i Attention. Ordstyrer: Christian Bason, adm. direktør Dansk Design Center

Debatten foregår fredag den 16. juni (bemærk ændret dato) kl. 10.30 til 11.30 ved Dansk Erhvervsfremmes telt på Danchells Anlæg.

Mød op og giv din mening til kende.

Læs om Folkemødet her