En perlerække af CBS-studerende fra ind- og udland er værter for flere små gruppesessions med 5-7 deltagere. De studerende, som kommer fra et bredt udsnit af studier, har forberedt gruppearbejder af høj energi og masser af diskussionsemner om bl.a. fremtidens arbejdsplads, ønsker om karriere, forestillinger om god ledelse mm.  Deltagerne vil omvendt få muligheder for at teste deres synspunkter, idéer og ’fordomme’ af på ’next generation.’ Det bliver gruppearbejde med en høj intensitet og masser af diskussioner. Vi foreslår derfor, at deltagerne har gjort sig nogle konkrete tanker før mødet med den næste generation af ledere, således at dialogen kan blive så sprød og intensiv som mulig.

Sessionerne med de studerende finder sted under formiddagens programpunkt:

Fit for fremtiden
kl.10.30 – 12.45:
Mød fremtidens medarbejdere!

5G tillader dig at drømme stort: Hvilke teknologier kan booste din forretning i fremtiden?

Hent inspiration hos udviklingsmiljøer og hos de store industrifyrtårne og overvej, hvordan nye teknologier på sigt kan gøre en forskel for din virksomhed, lyder rådet fra Robert Dogonowski, Chief Commercial Officer (CCO) hos TDC NET og medlem af VL’s digitale Advisory Board.

Uden et stærkt netværk bliver du hjemmeblind

I et stærkt netværk skal der være plads til at dele både de store visioner og til at diskutere mere dagligdags temaer.

Lars Sander Matjeka er medlem af VL-bestyrelsen og på tiende år med i VL91. VL Nyt har talt med ham om, hvordan VL-grupperne holder sig tidssvarende og interessante for nutidens topledere.

For få dollars kan du komme godt i gang med den digitale rejse

Et månedligt fredagsmøde, hvor kunstig intelligens er omdrejningspunktet. En YouTube-kanal, som vender og drejer teknologi på nye måder – henvendt til kvinder.
Her fortæller Sahra-Josephine Hjorth om nogle af de tiltag, som gør læringsplatformen CanopyLAB til en kæmpe succes, som investorerne har fået et godt øje til.
Læs med og lær af en af tidens succesfulde danske tech-iværksættere.

Uddannelse: ‘Digitale integratorer’ skal toptune fremtidens virksomheder

Microsoft planlægger at give 200.000 danskere et digitalt løft over de næste tre år. Initiativet skal afhjælpe manglen på it-kompetencer i erhvervslivet, få flere i job og sikre interessen for it-uddannelserne, siger Nana Bule, adm. direktør i Microsoft Danmark og medlem af VL’s digitale advisory board.

Diversitet handler ikke kun om at få flere kvinder i erhvervstoppen – virksomheder skal udvide deres mindset

Hvilke lederkvalifikationer er i høj kurs lige nu og i fremtidens digitale virksomheder? I denne udgave af VL Nyt hører vi Tobias Petri fra Heidrick & Struggles om behovet for en bredere forståelse af diversitets-begrebet.

Man kan sagtens erobre verden, inden man har erobret sit hjemmemarked

Sahra-Josephine Hjorth hedder hun – et nyt navn på stjernehimlen af iværksættere, som har global succes og er godt i gang med at skabe et imponerende væksteventyr.

På bare tre måneder er det lykkedes Sahra-Josephine Hjorth med sit firma CanopyLAB (stiftet i 2015) at få succes i lande som Afrika og Sydamerika, og ifølge den unge iværksætter og medstifter af den digitale uddannelsesplatform, kan andre lære noget af CanopyLAB’s internationale succes.

LEDELSE: Hvilke kvalifikationer er afgørende i fremtidens digitale organisationer?

Hvilke lederkvalifikationer er i høj kurs lige nu og i fremtidens digitale virksomheder? Blockchain, drone-teknologi, 3D-print, Internet of Things, kunstig intelligens – teknologier, som forandrer verden hurtigere end nogensinde, og som nutidens topleder må vide noget om i det mindste på et strategisk niveau, lyder det fra executive search-branchen. Forståelse for de nye teknologiers muligheder og evnen til at lede i en tid med voldsomme forandringer er derfor i fokus lige nu, når virksomheder er på jagt efter den rigtige topledelseskandidat, fortæller Steen Ernland, Adaptum Partners (VL49).

Der er masser af dataguld gemt i krisen – viden, som vi skal udnytte

Krisen har et solidt tag i nogle brancher, andre sætter indtjeningsrekorder, og midt i en svær tid er vi i gang med at samle værdifuld data, som det aldrig har været muligt at få adgang til før. Det skal vi udnytte klogt, lyder opfordringen fra Michael Christiansen, (VL6) næstformand i VL’s bestyrelse samt Dagrofa og KFI Erhvervsdrivende Fonde. Herudover medlem af en række andre bestyrelser bl.a. Bygma, Golf Experten og it-virksomheden Ka-ching.

Godt Nytår!

2020 har på den gode side vist den kolossale omstillingsevne og kreativitet, som det danske samfund, danske virksomheder og medarbejdere besidder. Ikke mærkeligt at “samfundssind” blev årets ord. Vi stod sammen og viste en generel meget stor tillid og opbakning til myndighedernes anbefalinger og regeringens indgreb. Også selv om det har gjort alvorligt ondt på en række brancher. Ja, endda har taget livet helt af en enkelt.

ASTRID SIMONSEN JOOS

2020 har været den ultimative test for lysvirksomheden Signify, som står skarpt og forberedt på 2021, klar til at sende endnu flere højteknologiske lysprodukter på markedet og løse verdens behov, fortæller Astrid Simonsen Joos, Global Chief Digital Officer og Head of Transformation. Astrid er medlem af VL3 og med i VL’s digitale advisory board for temaet; Digital Reshaping.

1. Malthe Gaarden

Jeg har utrolig mange interesser, som kort kan sammenfattes i stikordene: Design, teknologi og politik. Jeg læste Industrielt design på Kolding Designskole i to semestre. Jeg skiftede studie eftersom jeg var mere interesseret i designmetoder og kreativ projektledelse. Dertil følger jeg nøje med i den såkaldte 4. industrielle revolution, som jeg tror kommer til at være rammesættende for det arbejdsmarked jeg skal ud på. Sidst men ikke mindst har jeg en stor interesse i samfundsudviklingen og deltager aktivt i foreninger.

Talk:
Jeg vil gerne diskutere, hvordan min fremtidige arbejdsplads virksomhedskultur skal være. Jeg vil gerne tage afsæt i diskussionen ud fra de to punkter: Hvordan skal design integreres på min arbejdsplads; og hvorfor responsible management ligger mig på sinde. Jeg vil gerne arbejde i en virksomhed, der rent faktisk prioriterer ressourcer til at arbejde i kaotiske kreative miljøer, hvor jeg som medarbejder ikke altid er underlagt at skulle rationalisere, måle og analysere mine handlinger. Jeg har været gladere for at arbejde på arbejdspladser, der har haft responsible management i højsæde frem for arbejdspladser, der ikke har. Det giver ganske enkelt en større motivation at vide, at jeg som medarbejder bidrager med mere, end blot at tjene penge til virksomheden.

2. Anna Rie Christensen

Jeg er 21 år gammel og kommer fra en lille flække i Nordvestsjælland. Jeg læser erhvervsøkonomi og psykologi og er på nuværende tidspunkt i gang med at skrive mit bachelorprojekt. Det menneskelige perspektiv i studiet af organisationer er selvfølgelig mit hjertebarn men jeg er også meget interesseret i de økonomiske og finansielle aspekter af hvordan virksomheder drives.
Talk:
Gennem de seneste par år er der blevet gennemført en række reformer på uddannelsesområdet. Mest kendt og omdiskuteret er ’fremdriftsreformen’, som har til formål at få studerende til at gennemføre deres uddannelse hurtigere. Én af effekterne af reformen er at studerende på universitetsuddannelser nu i højere grad fravælger praktikophold, udveksling og studierelevant arbejde. Derfor vil jeg gerne diskutere hvad I mener implikationerne er på længere sigt for erhvervslivet i denne sammenhæng. Samtidig vil jeg gerne diskutere hvilke forventninger I mener at erhvervslivet har til nyuddannede og hvilke kompetencer I ønsker de skal have.
Venlig hilsen,
Anna

3. Eduardo Rodriguez

Eduardo Rodriguez is an IT Software Engineer specializing in Business Administration and Innovation in Healthcare, with more than 3 years’ experiences working in the healthcare sector as Developer and Team Leader in different hospitals in Spain. His exposure to different countries, with the ability of speaking 3 languages, has contributed to being curious, observant and eager to improve his surroundings and himself, together with the people around me.

 

Talk:
Eduardo Rodriguez will discuss how companies can support the improvement and innovation of healthcare and its system (an example of a Web medical image viewer project will be provided), and what impact would these improvements have for those companies.

4. Daniel Skov Andersen

23 år. Bachelor i HA Almen. I gang med kandidat i Applied Economics and Finance. Udvekslingsophold i Singapore. Sommerskole på Harvard. Arbejdet inden for bankindustrien og råvarehandel. Formand for CBS Students i 2016.

Talk:
Hvordan diversitet forstås og benyttes samt hvilke forventninger, der er fra nyuddannede til arbejdsplads og omvendt?

5. Alexander Høy Frandsen

Jeg er 25 år og har beskæftiget mig med en bred vifte af forskellige erhverv, imens mit studie HA(jur.) har stået på: 3 år på Det Kongelige Teaters Balletskole, 1,5 år hos Fritz Schur Consumer Products A/S, og de sidste 2 år har jeg været tilknyttet den forskning, som Professor Thomas Ritter beskæftiger sig med. Jeg er tilknyttet Det Kongelige Teaters publikumsorkester på trækbasun, og derudover underviser jeg i klaver, har jagttegn og sejler ved siden af.

Talk:
Sammenholdelsen af mine tre jobs og min uddannelse lagt sammen med mine erfaringer og betragtninger fra musikkens og fritidens verden, giver mig en ballast i forhold til at kunne diskutere og udfordre, hvad unge ønsker fra deres arbejdsgiver: Hvordan vil jeres virksomhed sørge for, at det er motiverende, når der skal udføres det ”dumme” arbejde, som typisk de nye skal lave? Hvordan kan man undgå, at den nye medarbejder tages ud af opgaven, inden den skal afleveres for ledelsen – hvordan prioriteres og behandles de unge i en virksomhed?

6. Morten Bjerrum Serup Haagensen

Netop færdiggjort en bachelor i marketing og kommunikation og påbegynder et Cand.merc.kom studie til efteråret 2017. Sideløbende med studiet er jeg ansat som Recruiter/ Researcher hos Momentum Consulting A/S hvor jeg løser executive search cases i tæt samarbejde med selskabets partnere. Momentum beskæftiger sig også med forskellige grader af assesment (individual, management & board), coaching og organisationsudvikling. Derudover er jeg også ansat som Student Assistent på forskningsprojektet Driving Competitiveness Through Servitization. Et anvendt forskningsprojekt der er støttet af Industriens Fond og hører under Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi ved Copenhagen Business School, Frederiksberg. Mine primære arbejdsområder på projektet har været indsamling af data og forberedelse af materiale til forskellige formål. To rigtig spændende og udfordrende arbejdsplader der begge bidrager til at styrke min faglige og personlige profil.

Talk:
Jeg vil meget gerne dele mine ønsker til en kommende arbejdsplads og mine tanker om den “ideelle” leder set fra en CBS studerendes/ mit eget synspunkt. Herunder ledelsens ansvar for at lære den nyuddannede og ”førstegangs professionelle” medarbejder at gebærde sig i et fastlagt system (med skrevne og uskrevne regler) og kommunikation af diversitet og inklusion som led i at styrke det organisatoriske samarbejde. Alt sammen noget der skal sikre at den nyansatte bliver en fast del af arbejdspladsens sociale og faglige miljø; noget der i hvert fald for mig har betydning for min performance, arbejdsglæde, generel trivsel og balance i privatlivet.

7. Sara Vardi

Sara Vardi har en kandidatgrad i Business Administration and Economics fra Copenhagen Business School (Human Resource Management-linjen) og en bachelorgrad I International Business and Politics også fra CBS. Hendes forskningsområde er i krydsfeltet af teknologi, analytics og strategisk HR, specielt fokuseret på hvordan nye teknologier former og påvirker måden hvorpå moderne organisationer leder deres medarbejdere.

Talk:
Jeg vil præsentere mit kommende forskningsprojekt, der handler om hvordan forskellige teknologier præsenterer en række udfordringer – men også store muligheder for at nytænke den måde organisationer håndterer deres HR aktiviteter på. Dette indebærer blandt andet hvilke kompetencer, der kræves af fremtidens HR professionelle; hvordan beslutninger og ledelse i større grad delegeres ud til linje-ledere; samt hvordan aktørerne i organisationerne kan samarbejde for at høste fordelene af øget digitalisering i HR. Jeg er interesseret i input fra deltagerne, om deres egne erfaringer og fremtidsplaner indenfor teknologi og digitalisering i HR.

8. Anne Fromm

Anne har en bachelor i Business Administration and Project management fra CBS. Hun arbejder hos Microsoft i deres customer engagement segment med et særligt fokus for den finansielle sektor siden 2015.

Talk:
Kvinder i ledelse – Millenials og deres indtræden på arbejdsmarkedet!

8. Linnea Egebjerg

Linnea har en First Class B.Sc. i Business Management fra Queen Mary University, London. Hun arbejder som Junior Consultant hos Purchase Partner, med tidligere erfaring som Community Manager hos to co-working spaces i London.

Talk:
Kvinder i ledelse – Millenials og deres indtræden på arbejdsmarkedet!

9. Cathrine Svendsen

Cathrine har en bachelor fra CBS in Business Administration and Project Management. Hun er tidligere SAP student assistant hos Maersk Oil and Gas med ansvar for oplæring af nye konsulenter, rapportering fra projekter, og vedligeholdelse samt oprettelse af SAP Sharepoint-sider og arbejder nu som assistant consultant hos Kunde & Co, med arbejde inden for brand-, produkt- og markedsresearch, og assistance med positions-, marketing- og go-to market-strategier for B2B-kunder.

Talk:
Kvinder i ledelse og Millenials og deres indtræden på arbejdsmarkedet.

9. Sigrid Meyer

Sigrid har en bachelor inden for Business Administration and Organisational Communication fra CBS med årgangs højeste gennemsnit. Hun arbejder hos Nordea Bank AB som student for Head of Personal Banking Communications, tidligere Retail Banking Communications.

Talk:
Kvinder i ledelse og Millenials og deres indtræden på arbejdsmarkedet.

10. Janina Hirtle

Janina holds a Bachelor of Science from EBS European Business School in Germany. Within her Bachelor studies she spent one semester abroad at the University of Exeter in England. She has practical experience fro LNP Corporate Finance (DK), Capgemini Consulting (GER), Deloitte Consulting (GER), Taurus Investment (GER), and Deutsche Bank (GER).

Talk:
At VL Døgnet, we are looking forward to discussing our wishes and demands towards our future employer.

10. Theresa Schneider

Theresa holds a Bachelor of Science in Global Business Management from Augsburg University in Germany. Within her Bachelor she spent one semester abroad at the Universidad de Valladolid in Spain. She has practical experience for Better Collective A/S (DK), Falcon Social ApS (DK), KION North America Corporation (US), Fujitsu Technology Solutions GmbH (GER) and hkp//group (GER.

Talk:
At VL Døgnet, we are looking forward to discussing our wishes and demands towards our future employer.

11. Troels Kjær Rahbek

Jeg er 27 år gammel og afsluttede min kandidat i International Business and Politics i efteråret. Derefter sadlede jeg hesten og tog på et halvt års jordomrejse med min kæreste rundt i den virkelige verden, inden jeg skulle begive mig ud i den store jobverden.

Talk:
Som nyuddannet, der skal ud og finde sit første job, kan det være svært at finde ud af, hvilken retning man skal vælge. Hvordan navigerer man rundt i labyrinten af jobs, og hvad skal man lade sig guide af (virksomhed, branche, stilling)? Der er en følelse af et øget pres og dermed frustration, hvis retningen mangler. Kan virksomheder blive bedre til at hjælpe med at finde en kurs?

12. Christina Milbo

Christina Milbo har en tværfaglig profil med kompetencer i naturvidenskab og medicinal forretnings udvikling. Som en del af mit speciale har jeg været praktik i en organisation som arbejder med danske life science iværksætter virksomheder. Under dette praktikophold fik jeg muligheden for at arbejde på et projekt som havde potentiale til at ændre organisationens nuværende procedure til at evaluere og investere i iværksætter virksomheder. Ved hjælp af en data-dreven analyse kunne vi identificere begyndende mønstre og systemer som kunne hjælpe os til at forudsige hvilke parametre som er nødvendige for at blive en succesfuld life science iværksætter virksomhed. I dette praktik forløb fik jeg lov af denne organisation at være innovativ og udfordre de gældende procedurer som blev benyttet i organisationen.

 

Talk:
Når jeg ansøger om mit første job, søger jeg ikke i en stor etableret virksomhed, da jeg frygter at hvis jeg får et job i en stor organisation kan jeg miste mit drive og min innovative tilgang, når jeg skal passes ind i en stor virksomheds rammer. Derfor er mit spørgsmål, hvordan kan en fremtidig arbejdsgiver sikre at nyuddannede ikke mister deres drive og innovative tilgang når de bliver ansat i en etableret virksomhed? Og hvordan kan virksomheden drage fordel af nyuddannede med denne tilgang?

13. Nienke Tichlaar

I am an entrepreneur with an upbeat personality. I am specialised in advising large corporations in legal structures, partnerships and real-estate transactions with a focus on health care, sharing economy, renewable energy, culture and education. Apart from my career, I am a passionate semi-professional musician in both the classical and jazz music scene.

Talk:
With an explosion of business schools and wannabe managers, the top management of big companies is getting crowded. Big companies are more and more run by top managers with knowledge of management but not necessarily with knowledge of the product or the service the company is selling. The high performers with that knowledge are not always interested in management positions although their insight on board level might be vital for the existence of the company. How can companies give them decision power and interesting positions in order to utilize their knowledge and prevent them from running to the competitor?

14. Ankit Shrivastava

Seasoned professional within energy industry with expertise in project management, technical consulting, business development and stakeholder management. Energy is my passion and solving today’s energy problems through technology and innovation is what excites me. Leveraging my technical and commercial capabilities, I am aiming to take up strategic role to drive change and help businesses grow sustainably.

Talk:
I wish to discuss the challenges of becoming innovation leader within the established organization. Innovation is not just about a new product or a modification to an existing one. It is about creating value through new business opportunity. How can leaders make new businesses over and over again within existing large/ established organization? How can we develop people within the organization who have the spirit and vision to become ‘corporate entrepreneurs?’ What kind of cultural and organizational change should the current corporations undergo, in order for them to provide the necessary change impetus and support to innovation.

15. Gianluca Aliquo

Currently a full-time MBA student at CBS. Prior a consultant with a successful background in financial analysis, project management and process improvement. Team leader with extensive intercultural experiences in Italy, Canada, Netherland, UK and Denmark. Expert in financial industry, extremely driven and committed to exceeding performance expectations.

Talk:
Interested in talking about the relation between FinTech and Big Data.

16. Luca Piccardi

Trilingual professional with extensive experience in contract administration and management of major onshore and offshore turnkey EPC (engineering, procurement, construction) projects.

Talk:
I wish to discuss the 4.0 industrial revolution relating to the relationship between automated work and the effects it will have on employment. Additionally, we can debate how effectively corporate social responsibility can be tackled efficiently by companies in a combined and common framework rather than having each and every company dealing with sustainability issues as separate islands.

17. Mickey Hung

Before studying at CBS, Mickey was accountable for over 10 Asian and African markets and spearheaded the Sustainability and Public Affairs strategy to secure a favorable business environment for Carlsberg to fuel rapid expansion in Asia.

Talk:
Social media is ubiquitous; it’s not surprising to see your grandma might own a Facebook account these days. Corporations are keen to tap into the burgeoning use of social media as a communication channel to engage their employees, especially the millennials, and to tell the corporate story in a more candid and authentic way. In doing so, managers have to constantly rethink their audience and messaging, while striking a balance between transparency and control of information.

18. Otto W. Ingstrup

I am 34 years old and from Denmark. Prior to starting the FT-MBA I was working in the financial sector in Denmark for 9 years – in which the last 5 years was as a corporate advisor.

Talk:
I want to discuss how Danish companies, working in an international setup, can become better at hiring foreigners based in Denmark. Today I see and hear a lot about (highly educated) foreigners coming to Denmark having difficulties in finding jobs. I believe that lots of valuable human resources are wasted. If Danish companies become better to integrate and utilize the foreign workforce it could be of great value for these companies, for the foreigners in Denmark and also for Danish economy as a whole.

19. Wynne Lewis

Wynne Lewis is a full-time MBA student at CBS who specializes in product marketing strategy, social entrepreneurship, and innovation management. Coming from the New York tech start-up scene she is passionate about emerging tech and creative business solutions that create value while fulfilling social and environmental needs.

Talk:
We held a forum at my last company on the topic of worker happiness, so I am looking forward to sharing the thoughts of myself and my peers in the tech/startup industry: “What many young Americans, like myself, are looking for in an employer”.

20. Tobias Sebastian Stadler

Tobias Sebastian Stadler is a full time MBA student at CBS. As a mechanical engineer, he has collected extensive work experience throughout the value chain in the power and automation industry in Oceania, Asia and Europe.

Talk:
How Industry 4.0 shape employment requirements: New technologies are being developed at an increased speed and revolutionize established industries. What sort of specialists are needed in the future to keep up with the pace of this transformation towards fully automated production processes and how are firms addressing these needs in their strategies?

21. Cebisa Khanya Joy Vokwana-Shabalala

I am a scientist by academic training, however, I started my career as a strategy analyst in Deloitte Consulting Johannesburg. For the past 6 years, I worked as a Senior Strategy consultant for Capgemini Consulting based in Amsterdam, where I had the opportunity to work with different organisations (Telenor Denmark, FedEx EMEA, Philips and Vodafone Germany to mention but a few) across Europe to define their differentiation strategies.

Talk:
McKinsey released a study in 2015 that quantitatively outlines the business case for diversity. Companies that were gender and ethnically diverse were more likely to financially outperform the bottom quartile by 15 and 35%, respectively. However, despite this being the case, companies are struggling with addressing the notion of diversity. Women in the UK, USA and Brazil still represent only 12, 16 and 6% of the top firms, respectively. Do you believe that gender diversity improves organisational performance? If so, then why is it that organisations are unable to walk the talk and time and time again give disappointing results with regards to gender equality?

22. Xu Zinan

Zinan Xu is a master student from the MSc in Business Administration in Innovation in Health Care. In addition, Xu Zinan works in a M&A consulting company which does business between China and Europe.

Talk:
My particular advantage is that I am very familiar with Chinese language and culture. Consequently, I wonder how the business collaboration will develop between Denmark and China in the future. In addition, more specifically, if there will be some new opportunities for Chinese students.

23. Miguel Largo

Miguel Largo is a pharmacist originally holding a BSc and MSc in Pharmaceutical Sciences by the Complutense University of Madrid, the Master was in collaboration with University of Gent, Belgium. Though his professional experiences Miguel Largo orients his future professional career towards business development and he moved to Denmark to do a MSc in BioBusiness at CBS. He is especially interested in the life science industry, with a focus on process optimization through data driven models.

 

Talk:
How can structured methodologies of data retrieval combined with AI can improve the business processes of companies in Denmark, as well as future applications of this in a highly regulated industry like life science? Based on my master thesis I notice a huge potential of data driven approaches to decision making, optimization of organizational structures, etc. Therefore, I like to discuss with Industry experts different approaches like creating general guidelines or data driven models that could be used by Danish companies.

24. Angelica Rud Petersen

Jeg er 31år og har en lille søn. Jeg er på 3.år på Ha.jur og skal på kandidaten efter sommerferien.

Talk:
Jeg vil gerne diskutere det nye hvidvaskningsdirektiv og denne følger for selskaber. Herunder omkostninger ved implementering og problematikker i forhold til at indhente relevante oplysninger.

25. Anne Linder Christensen

Anne Linder Christensen er halvvejs i kandidaten Human Ressource Management på CBS. Hun har en bachelorgrad i Almen Erhvervsøkonomi (HA) fra Aalborg Universitet. Anne er for nuværende i praktik hos forskningsgruppen Human Capital Analytics hvor hun som projekt manager er ansvarlig for projektet Your Human Capital Profile som har til formål at mappe status af HR Analytics i danske organisationer. Anne har 2 års erfarings fra KMD.

Talk:
Jeg vil gerne høre virksomhedslederne hvordan de ser på rekrutteringen af nyuddannede kandidater. Læses CV’et anderledes for nyuddannede? Og generelt hvordan man håndterer de bias der måtte forekomme i ansættelsen af en kandidat.