Design af ledelse

Topledelse er udfordret – skal vores ledelsesmodeller nytænkes?

Den verden, vi kender, er under hastig forandring. Digitaliseringen rammer danske virksomheder og offentlige organisationer som aldrig før. Nye forbrugs- og livsstilsmønstre ændrer kundernes og borgernes efterspørgsel. Medarbejderne søger ny mening og inddragelse i organisationens forandringsprocesser. Aldrig har mulighederne for at skabe innovative produkter og services været større, aldrig har kompleksiteten i markeder og samfund været højere. Derfor spørger vi på VL’s to kommende morgenmøder, om de ledelsesmodeller, vi kender, skal nytænkes. Er tiden inde til at re-designe de ​velkendte​ tilgange til ledelse, innovation og forandringer? Kan Danmarks stærke designtradition måske inspirere os til de værdier, tilgange og processer, der er behov for?

Adm. direktør Christian Bason, Dansk Design Center er formand for Årstema-teamet, som består af:
Adm. direktør Christian Bason, Dansk Design Center, adm. direktør Stina Vrang Elias, DEA, rektor Lene Dammand Lund, KADK, Managing Partner Jacob Stengel, Case Rose og Chefredaktør Mette Østergaard, TV2.