Matt Brittin, Google – President, EMEA Business and Operations

 

President, EMEA Business and Operations Matt Brittin fra Google har sagt JA til at komme og tale på VL Døgnet 1. juni 2017 på CBS. Matt Brittin er Europæisk direktør og er derfor med i forreste række, når strategien skal fastlægges.

 

Google er en af fremtidens virksomheder. For fjerde år i træk er teknologigiganten kåret som verdens bedste arbejdsplads af “Great Place to Work”. Samtidig er det drømmearbejdspladsen for IT- og Business-studerende.

 

Fantastisk

En af dem er 27-årige Simone Styrs, der i et interview i Berlingske Business (2. november 2016) siger: “Det er endnu bedre, end jeg havde tænkt, det ville være. Det er fantastisk. Mangfoldigt med masser af nationaliteter. Der er mange meget dygtige unge mennesker, som er meget ambitiøse. Det er mennesker, du lærer af både på det personlige plan, kulturelt og professionelt”.

 

Mening

Google er en arbejdsplads, hvor talentudvikling er både en nødvendighed og et krav fra medarbejderne. Og medarbejderne, uanset alder, skal have en mening med det arbejde som, de udfører. Det er her, at en succes skabes

 

Matt Brittin vil tage os med ind i maskinrummet hos Google og fortælle om, hvordan diversitet på alle områder er det, som skaber Verdens bedste arbejdsplads – også i fremtiden.

Faktaboks

Matt Brittin
President, EMEA Business and Operations, Google

Matt heads up Google’s business and operations in Europe, the Middle East and Africa – helping consumers and businesses make the most of the digital opportunity.

Joining Google in 2007 to help build its business in the UK, he became MD of Google UK two years later. In 2011, he was promoted to VP of Northern and Central Europe, before taking over as President of Business and Operations in EMEA in 2014. Matt has had a long career in media and marketing, joining Google from the newspaper industry, where he led commercial and digital operations at the biggest UK publisher.

He previously worked at McKinsey. He has an MBA from London Business School, an MA from Cambridge and has won silver medals for Cambridge in several Boat Races. He was also a member of the British rowing team and has won medals in eights and fours at the Worls Rowing Campionihps and represented Great Britain at the Olympics.

In 2014, he was appointed a Steward of Henley Royal Regatta and he still rows regularly, though more slowly.

Matt lives in London, near the Thames, with his wife, teenage sons and small dog.