Kære VL-medlem,

På vegne af bestyrelsen og Årstema-teamet glæder det mig at invitere dig til morgenmøde i hhv. København og Kolding den 28. februar og 8. marts 2017 under temaet:

 

Design af ledelse

Topledelse er udfordret – skal vores ledelsesmodeller nytænkes?

Den verden, vi kender, er under hastig forandring. Digitaliseringen rammer danske virksomheder og offentlige organisationer som aldrig før. Nye forbrugs- og livsstilsmønstre ændrer kundernes og borgernes efterspørgsel. Medarbejderne søger ny mening og inddragelse i organisationens forandringsprocesser.

Aldrig har mulighederne for at skabe innovative produkter og services været større, aldrig har kompleksiteten i markeder og samfund været højere. Derfor spørger vi på VL’s to kommende morgenmøder, om de ledelsesmodeller, vi kender, skal nytænkes. Er tiden inde til at re-designe de traditionelle tilgange til ledelse, innovation og forandringer? Kan Danmarks stærke designtradition måske inspirere os til de værdier, tilgange og processer, der er behov for?

 

Årstema-teamet består af:
Adm. direktør Christian Bason, Dansk Design Center, adm. direktør Stina Vrang Elias, DEA, rektor Lene Dammand Lund, KADK, Managing Partner Jacob Stengel, Case Rose og Chefredaktør Mette Østergaard, TV2.

 

Med venlig hilsen

Jens Wittrup Willumsen
Formand

Christian Bason

Adm. direktør, Dansk Design Center