I efteråret udsendte VL den lille bog Tak og Tone til alle medlemmer – en inspiration til den gode gruppe. Skriv til os på info@vl.dk eller kontakt din gruppes formand, hvis du endnu ikke har modtaget bogen.

 

“Man skal ikke begynde at opdrage på ordentlige folk. Men man må gerne minde om. Hos VL gør vi os stor umage med at bevare vores helt særegne mødeform, hvor det formelle forenes med det uformelle. Vi lægger vægt på, at vi har seriøse, inspirerende møder, der samtidigt holdes i en form, så de skiller sig ud fra dem, vi allesammen har i vores hverdag. Ikke for stramt, ikke for løst. Den sti er smal. Og vi lykkes kun, hvis motivationen medbringes af alle”.

Sammen bærer vi et ansvar for at bidrage til berigende VL-møder. Vi opfordrer til, at du og din VL-gruppe vil bruge TAK OG TONE til refleksion, dialog og handling.