I forbindelse med det kommende VL Døgn, har vi bedt VIA University College forestå en medlemsanalyse, som omhandler temaet for VL Døgnet: En ny start – og hvordan ‘En ny start’ (med fokus på innovation / nytænktning / digital disruption) kommer til at påvirke strategien, organiseringen og ledelsen af medlemmernes virksomheder. Undersøgelsen gennemføres i samarbejde med MEGAFON, og mail med link til besvarelse blev sendt den 11. marts 2016. Venligst kontakt Sekretariatet info@vl.dk – såfremt du endnu ikke har modtaget mail med link til spørgeskemaet.

Resultatet af undersøgelsen vil blive sendt til grupperne, som således har mulighed for at arbejde videre med temaet på gruppernes møder, ligesom de vigtigste konklusioner vil blive fremlagt på VL Døgnet.

Har du spørgsmål til undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte:

Laura Møller, VIA University College, lau@via.dk

Erik Løvgren Brejner, VIA University College, elb@via.dk

Har du tekniske spørgsmål – er du velkommen til at kontakte MEGAFON’s hotline via email: analyse@megafon.dk eller pr. telefon: 45 77 41 41 41.