Interview med Bestyrelsesformand Lars Frederiksen, Matas

Af; Henrik Ørholst

Lars Frederiksen er midt i karrieren som professionelt bestyrelsesmedlem. Han viser veloplagt rundt i kontorfællesskabet, som han bl.a. deler med sin tidligere bestyrelsesformand fra Chr. Hansen, Ole Andersen og en række andre markante ”Executives”, som det fremgår af det blankpolerede messingskilt på bygningen i hjertet af København ikke langt fra Amalienborg.

Og han har erfaringer at trække på, som viser, at han er med i ligaen af de tungeste topchefer fra Danmark. Det meste af karrieren har fundet sted hos Chr. Hansen. Til gengæld har han været rundt i de fleste kroge af den succesfulde ingrediens-virksomhed.

Hvorfor valgte du at tage springet fra direktionsgangen til bestyrelseslokalet?

Jeg var 33 år hos Chr. Hansen. De sidste 8 år som CEO. Derfor har jeg været med på hele den rejse som virksomheden har været gennem. De fleste topchefer har været rundt i en række virksomheder i løbet af karrieren. Det har jeg ikke. Derfor var det mit ønske at se andre virksomheder indefra, inden jeg trak mig tilbage. Det er min nysgerrighed for at se andre forretningsmodeller og andre måder at drive en virksomhed på. Chr. Hansen har været gennem en omfattende transition, som jeg har været involveret i på den ene eller den anden måde. Derfor har jeg noget at byde på. I foråret 2012 meddelte jeg min bestyrelsesformand Ole Andersen, at jeg ønskede at fratræde og overgå til en bestyrelseskarriere, når min afløser var fundet. Den 2. april 2013 gik jeg direkte herover på Sankt Annæ Plads, og mit nye liv startede. Det var den rigtige beslutning for mig. Og for Chr. Hansen. Det eneste jeg kan savne i min nye hverdag, er det at være sammen med en gruppe mennesker og at arbejde som et team. I bestyrelsessammenhænge arbejder vi også sammen som teams, men det er meget kortere tidsrum, en halv dag eller et par dage til strategiseminar. Men jeg indrømmer, at jeg savner den gode kantine i Chr. Hansen og IT supporten.

Hvor mange bestyrelsesposter ønsker du?

Der er ikke noget entydigt svar på det. Jeg er bl.a. formand for Matas, Næstformand for Falck og bestyrelsesmedlem i Rockwool, Widex og Hedorf Holding. Hertil kommer der et antal andre poster. Den samlede arbejdsbyrde udgør således omkring tre dage om ugen. Derfor kan jeg godt påtage min et par bestyrelsesposter yderligere. Det vigtigste er poster, hvor jeg kan bidrage aktivt, og at det er sjovt at være med.

Fik du nogle  gode råd med på vejen, da du overgik til en bestyrelseskarriere?

Jeg talte med mange mennesker i mit netværk. Et af rådene, som gik igen hos flere af dem, var; ”Du skal skynde dig langsomt”. Når man har sagt JA til en bestyrelsespost, skal man blive i stolen i mindst fire år. Det er ikke svært at fylde kalenderen op med bestyrelsesarbejde, hvis du siger JA til alle tilbud. Det er nødvendigt at være selektiv. Falck er f.eks. ikke en virksomhed, som man lærer at kende på et antal bestyrelsesmøder og strategiseminarer. Det tager tid at lære kulturen at kende, forretningsmodeller, og hvad der skaber værdierne i virksomheden.

Kan man uddanne sig til en bestyrelseskarriere?

Der er mange gode og værdifulde uddannelser inden for bestyrelser. Men i den sidste ende handler det om at stå i ”Mesterlære”. En god svend skal stå i lære hos en god mester. Jeg er selv i lære nu i en karriere, som skal vare 10-15 år endnu. Jeg møder forskellige bestyrelsesformænd, virksomheder med forskellige ejerforhold og meget andet.

Hvad var din første bestyrelsespost?

Det var hos Hedorf Holding, hvor jeg indtrådte i maj 2010. Min daværende kontrakt hos Chr. Hansen gav mig mulighed for at have to bestyrelsesposter. Jeg accepterede den ene post. Bestyrelsesarbejde er blevet så krævende, både med tid og med ansvar, at det dårligt kan lade sig gøre samtidigt at stå i spidsen for en større virksomhed. I dag oplever vi, at et aktivt ejerskab er mere reglen end undtagelsen, og det giver et større pres på kalenderen. Det var et bevist fravalg for mig. Jeg ønskede at holde fokus på Chr. Hansen. Der var rigeligt at se til. Når jeg alligevel indtrådte i den ene bestyrelse, var det fordi arbejdsopgaverne var markant anderledes end i en almindelig virksomheds bestyrelse.

På Sankt Annæ Plads marcherer Livgarden forbi. Dronningen er hjemme, og Lars Frederiksen finder ipaden frem for at forberede sig til næste bestyrelsesmøde på en smuk sensommerdag.