VL Døgnet 2014 – Industri Version 2: VL Nyt bringer i tiden frem til det årlige VL Døgn onsdag den 5. februar 2014 en interview og nyhedsserie med og om døgnets talere. Dette nyhedsbrev omhandler CEO Jørgen Vig Knudstorps tale og seneste nyt om LEGO’s kommende film: ”LEGO-filmen – Et Klodset Eventyr”.

CEO Jørgen Vig Knudstorp, LEGO Koncernen holder indlæg på VL Døgnet. Overlevelse gennem ren organisk vækst i 100 år kræver løbende forbedring i produktivitet og konkurrenceevne. Jørgen Vig Knudstorp beskriver på VL Døgnet LEGO Koncernens problemer med at opnå dette med afsæt i basen i Danmark. Her er man lykkedes og har fejlet med at skabe produktivitets- og konkurrencemæssige gennembrud gennem internationalisering og fokus på innovation på tværs af hele virksomheden. Det handler om produktivitetskompetenceopbygning i hele organisationens bredde, hvilket har vist sig at være meget vanskeligt.

The LEGO Movie
Apropos Innovation:  Dagen efter VL Døgnet er der premiere i landets biografer – og 60 andre lande i verden – på familie-actionfilmen ”LEGO-filmen – Et Klodset Eventyr” eller ”The LEGO Movie”. Traileren kan ses her

Warner Bros. skriver om filmen:

‘LEGO Filmen – Et Klodset Eventyr” følger Emmet – en regel-følgende, fuldstændig gennemsnitlig LEGO minifigur – der fejlagtigt bliver identificeret, som den mest ekstraordinære person og nøglen til at redde hele verden. Han bliver ført ind i et fællesskab af fremmede på en episk mission for at stoppe en ond tyran. En rejse, som Emmet er håbløst og afsindigt uforberedt på. Det er de store Hollywoodnavne som bl.a. Morgan Freeman, Liam Neeson og Will Ferrell, som lægger stemmer til filmens figurer, og instruktørerne Phil Lord og Chris Miller har tidligere sammen instrueret ”Det regner med frikadeller” og ”21 Jump Street”.

LEGO’s marketingdirektør Mads Nipper siger i et interview med Børsen: »Vi satser absolut på, at filmen bliver en af årets største familiefilm og måske den største. Vores benchmark er, at den skal blive ligeså stor som de bedste film, som Pixar og Dreamworks har lavet,«.