VL Døgnet 2013 er slut. VL92 der havde ansvaret for Danmarks mest markante træf for toppen af Dansk erhvervsliv kan glæde sig over, at en succes er i hus
Næsten 600 medlemmer var med i Operaen.

Den amerikanske Ambassadør Laurie S. Fulton åbnede VL Døgnet med udgangspunkt i sin egen danske families historie: Den er stærk, den er fuld af mod og dermed nærmest symbolet på overskriften på dette års VL Døgn: ”Det (U)muliges Kunst” udtrykt ved begreberne: Styrke, Kontrol, Horisont og Mod; nøgleordene for at skabe innovation og vækst i en lavvækst periode.

VL Døgnet blev dækket af Jyske Bank TV, som interviewede Ulrik Bülow, formand for bestyrelsen, lige inden åbningen af døgnet

Efter den amerikanske ambassadør havde åbnet VL Døgnet overtog dem britisk-amerikanske forfatter Simon Sinek scenen med en flipover, der matchede hans afslappede tøjstil. Nøgleordet er ”Why”, det spørgsmål er vigtigt for alle former for innovation og nytænkning.
Se interviewet med Simon Sinek her

Ananth Krishnan fra TATA Consultancy talte om, hvordan en stærk forretningsmodel kan skabe succes. Ikke mindst TATA’s egen virksomhed har vist vejen med udgangspunkt høje etiske og stærke værdier.
Ananth Krishnan, VP, CTO, TCS interviewes her

Den norske topchef Bjørn Kjos har gjort en forskel. Flyselskabet Norwegian startede nærmest ved en tilfældighed, og er i dag Verdens tiende største lavprisselskab. Og i Europa er virksomheden blandt de største luftfartselskaber, hvor forretningsmodellen til stadighed udfordrer den øvrige branche.

Bjørn Kjos talte om, hvor vigtigt det er at bevare kontrollen over din forretningsmodel, og interviewes her

To iværksættere har gjort en forskel ved at vende tanke mere end utraditionelt. Tommy Ahlers, Citrix har set åbningerne i markedet og fyldt dem ud med nye ideer og koncepter.
Se interviewet med Tommy Ahlers her

Eric Migicovsky har grundlagt virksomheden Pebble Technology i USA. Virksomheden fremstiller smart-watches, som sikrer konstant online kontakt. For de fleste iværksættere er kapitalen en udfordring.  Men ved at kunderne er med til at skabe den fornødne kapital til rådighed, opnås der uafhængighed af de traditionelle kilder.
Se interviewet med Eric Migicovsky her

Og til slut tager redaktøren temperaturen på VL Døgnets første dag