Design af ledelse

Topledelse er udfordret – skal vores ledelsesmodeller nytænkes?

Nicolai Tillisch

Entreprenør og forfatter, Leadership Circle, Dubai

Nicolai Tillisch har egen konsulentvirksomhed i Dubai, er regional partner for det amerikanske ledelsesudviklingssystem; The Leadership Circle og medejer af svenske Prainer. Hans seneste bog om at lede en virksomhed i Golfens dynamiske og diverse forretningsmiljø er en lokal bestseller. Nicolai er uddannet cand. polit. med speciale i spilteori, og startede sin karriere som management-konsulent hos McKinsey & Company. Siden har han bygget virksomheder for bl.a. DDB Worldwide og det Hong Kong-baserede Hutchison.

Alfred Josefsen

Bestyrelsesformand, ledelsesrådgiver forfatter. mv. Alfred AS, tidligere adm. dir. for Irma AS

Alfred Josefsen var adm. direktør for Irma fra 1999 til 2012.  Alfred er nu medlem/formand for 13 bestyrelser og advisory boards. Han holder adskillige foredrag om ledelse og er mentor/rådgiver/coach for en del ledere. Alfred Josefsen er adjungeret professor for Institut for Ledelse, Filosofi og Politik, CBS og er uddannet HA fra Handelshøjskolen i Århus og Cand. merc. i organisation fra Handelshøjskolen i København.

Charlotte Beder

Moderator

TV2 News Charlotte Beder er uddannet journalist og nyhedsvært på TV2 News. Hun har flere år bag sig som erhvervsreporter, bl.a. på Berlingske Business og Jyllands-Postens erhvervsredaktion – og som vært på TV2 Finans. Derudover har Charlotte Beder arbejdet som politisk reporter på Jyllands-Postens Christiansborg-redaktion og været vært på både TV Avisen på DR og flere politiske tv-magasiner på TV2.

Elsebeth Gerner Nielsen

Rektor, Designskolen Kolding

Elsebeth Gerner Nielsen har tidligere bl.a. undervist på SDU, været konsulent og forsker i Udviklingscenter for Folkeoplysning og Voksenundervisning. Hun var medlem af Folketinget og knap 4 år som kulturminister. Er VP i Cumulus, bestyrelsesmedlem i KRUUSE A/S og Have Kommunikation og medlem af adv. board for Grundlovsfejringen i 2015. Elsebeth er uddannet cand.rer.soc fra Syddansk Universitet.

Anders Byriel

CEO, Kvadrat

Anders Byriel  har været adm. direktør for møbelvirksomhed Kvadrat siden 1998, hvor han kom til i 1992 fra advokatfirmaet Thomsen, Barkholt og Vestergaard. Anders Byriel er medlem af bestyrelsen for Louisiana Museum of Modern Art og JP/Politikens Hus og næstformand i Fonden Aarhus 2017. Er uddannet Cand. jur, Aarhus Universitet og MBA fra CBS. Anders blev kåret til PwC  Årets Ejerleder 2015.

Praktisk information

 

Dag & tid

Onsdag den 8. marts kl. 10.00-12.30

Sted

Syddansk Universitet – SDU
Universitetsparken 1
6000 Kolding

Find vej

http://www.sdu.dk/service/vejviser/kolding

Parkering

http://www.sdu.dk/service/vejviser/kolding/parkering