Design af Ledelse

VL-morgenmøde, København den 28. februar 2017

 

Design af ledelse

Topledelse er udfordret – skal vores ledelsesmodeller nytænkes?

Lisbet Thyge Frandsen

CEO, bObles

CEO i bObles, et stærkt dansk design brand, som lige er startet på en digitaliserings- og vækstrejse udenfor Danmark. Solid topledererfaring fra stillinger som GSVP i Grundfos, CEO i BDO Danmark og CHO i Rambøll. Har lang bestyrelseserfaring fra blandt andet Universal Robots og DEA, og er aktuelt næstformand i CBS bestyrelsen og bestyrelsesmedlem i Industriens Fond og Niras.

Jesper Nygård

CEO, Realdania

CEO i Realdania siden 2013. Jesper Nygård har tidligere været direktør i KAB og IT-ansvarlig i EKJ AS. Hans nuværende tillidshverv er: Bestyrelsesmedlem i DAC (Dansk Artiktektur Center), The C40 Cities Climate Leadership Group, Realdania By & Byg, Fonden for Socialt Ansvar og medlem af Danske Banks rådgivende repræsentantskab. Jesper Nygård er uddannet Cand.scient.adm. fra RUC.

Margrethe Wivel

Forstander, Settlementet, Vesterbro

Margrethe Wivel er forstander i Settlementet på Vesterbro, der blandt driver den sociale handelsgade, Saxogade. Hun har før det været direktør i Indvandrer Kvindecentret på Nørrebro, hvor hun startede de socialøkonomiske virksomheder Send flere Krydderier, og været med til at starte Place de Bleu. Margrethe har siddet 8 år i Borgerrepræsentationen i Kbh. Margrethe Wivel er uddannet cand. Mag i religionshistorie.

Lavrans Løvlie

Founding Partner, Livework

Lavrans Løvlie is a Founding Partner of the world's first Service Design consultancy Livework. He has helped organizations like Samsung, J&J, Sony, Deutsche Telecom and Digitaliseringsstyrelsen design innovate their services. Lavrans has taught at universities across Europe, and is co-author of the books «Service Design – from Insight to Implementation», and «Service Design for Business”.

Charlotte Beder

Moderator

Charlotte Beder er uddannet journalist og nyhedsvært på TV2 News. Hun har flere år bag sig som erhvervsreporter, bl.a. på Berlingske Business og Jyllands-Postens erhvervsredaktion – og som vært på TV2 Finans. Derudover har Charlotte Beder arbejdet som politisk reporter på Jyllands-Postens Christiansborg-redaktion og været vært på både TV Avisen på DR og flere politiske tv-magasiner på TV2.

Design af ledelse

Topledelse er udfordret – skal vores ledelsesmodeller nytænkes?

Den verden, vi kender, er under hastig forandring. Digitaliseringen rammer danske virksomheder og offentlige organisationer som aldrig før. Nye forbrugs- og livsstilsmønstre ændrer kundernes og borgernes efterspørgsel. Medarbejderne søger ny mening og inddragelse i organisationens forandringsprocesser. Aldrig har mulighederne for at skabe innovative produkter og services været større, aldrig har kompleksiteten i markeder og samfund været højere. Derfor spørger vi på VL’s to kommende morgenmøder, om de ledelsesmodeller, vi kender, skal nytænkes. Er tiden inde til at re-designe de ​velkendte​ tilgange til ledelse, innovation og forandringer? Kan Danmarks stærke designtradition måske inspirere os til de værdier, tilgange og processer, der er behov for?

Årstema-teamet består af:
Adm. direktør Christian Bason, Dansk Design Center, adm. direktør Stina Vrang Elias, DEA, rektor Lene Dammand Lund, KADK, Managing Partner Jacob Stengel, Case Rose og Chefredaktør Mette Østergaard, TV2.

Program

 

08.00-08.30

Dørene åbnes, og vi byder på morgenmad.

08.30 – 08.45

Velkomst og introduktion
Derfor et årstema i VL
v/Jens Wittrup Willumsen, formand for VL

08.45-09.45 

Hvordan driver man topledelse i en kreativ forretning?
v/Lisbeth Thyge Frandsen, CEO, bObles

Sådan nytænker vi filantropisk virksomhed
v/Jesper Nygård, CEO, Realdania

At lede social forandring
v/Margrethe Wivel, forstander, Settlementet på Vesterbro

“Leading through service design: How to innovate in a corporate environment”
v/Lavrans Løvlie, Founding Partner, Livework

09.45-10.25

Paneldrøftelse
v/moderator Charlotte Beder, vært, TV2 NEWS

10.25-10.30

Tak for i dag
v/Jens Wittrup Willumsen, formand for VL

Praktisk information

 

Dag & tid

Tirsdag den 28. februar 2017
Vi åbner dørene kl. 8.00, hvor der serveres morgenmad. Arrangementet slutter kl. 10.30.

Adresse

Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22
2300 København S

Find vej her
Se på Google Maps 

Parkering

Der er mulighed for parkering lige udenfor koncertsalen til Københavns billigste p-takster.

Offentlig transport

Bus 250S kører lige til døren (Kigkurren)
Metrostoppet ’Islands Brygge’ ligger cirka otte minutters gang fra koncertsalen

Kontakt VL Sekretariatet

T: +45 35439292
M: info@vl.dk