VL Nyt

UK Version . Aarhusgruppernes VL halvdøgn

UK Version Den 22. oktober har ni VL Grupper i Aarhus taget initiativ til, at de skal mødes på tværs af grupperne. Det handler om forandringer, disruptive innovation, og hvordan man skal positionere sig i en ny verden, hvor spillereglerne er ændret for altid. Poul...

read more

Presseklip

De fatale fejl

Kommentar: Man skal ikke tage fejl af, at der er megen læring at hente i de fatale

read more

BIG fordobler overskuddet

Det går strygende for den verdenskendte danske arkitekt Bjarke Ingels og hans firma BIG – Bjarke Ingels Group, viser det nye regnskab.

read more

Topmøde et hit: VL-døgnet brander både Fængslet og Horsens

Klik på annoncen for at forstørre den

horsens – VL-døgnet i Horsens, der i går blev holdt på Fængslet, var en stor succes, som fagfolk mener vil være med til at brande Horsens, skabe opmærksomhed og tiltrække nye arrangementer og omsætning både på Fængslet og i byen som helhed.

read more

Vestas-chef har talt aktien markant op

Vestas-koncernchef Anders Runevad beretter over for Bloomberg News, at Vestas måske kan opdatere forventningerne til 2016 i andet kvartal eller tredje kvartal grundet den meget positive melding fra USA med retningslinjerne fra myndighederne til PCT-ordningen.

read more

Anmeldelse: Vildt på sin helt egen klæ’ ud-facon

Klik på annoncen for at forstørre den

HORSENS – Uha, uha, uha, det så ikke godt ud torsdag ved 21-tiden i Fængselsgården i Horsens – i hvert fald ikke rent publikumsmæssigt.

For foran den store scene, hvor Grace Jones var annonceret til at gå på netop kl.

read more

Aktiv arkitektur

Der er knapt halvandet år til de første skiløbere kan drøne ned ad den sorte piste på taget af ARCs energianlæg, men de vilde planer for skibakke, løbestier og klatrevæg på Amager Bakke er i fuld gang med at blive

read more

DDA ’16: The winners are…

On April 7, the winners of the Danish Design Award 2016 were announced during a great award show in Industriens Hus (home of the Confederation of Danish Industries) in Copenhagen.

read more

Børnenes Hovedstad vinder designpris

Visionsplanen for at gøre Billund til Børnenes Hovedstad har modtaget en pris.

Fakta

Danish Design Award

Danish Design Award består af 15 kategorier og spænder fra design, der har skabt jobs eller sparet penge over sundhedsløsninger og ressourcedeling til visionære koncepter.

read more